Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Овчаров в неделя: Правителството според мен е слабо. Правителството е некомпетентно

Политика

Овчаров в неделя: Правителството според мен е слабо. Правителството е некомпетентно

Овчаров в неделя: Правителството според мен е слабо. Правителството е некомпетентно - Tribune.bg
Снимка:

Без промяна в ръководството на БСП не можем да очакваме резултати, заявил червеният ветеран на пленума този уикенд

Безпощадни оценки за правителството са се чули по време на заседанието на пленума на БСП в неделя.

„БСП може да излезе от това правителство. Може да развали тази коалиция. Има достатъчно основание, има достатъчно аргументи за това. Правителството според мен е слабо. Правителството е некомпетентно. Тука  изключвам нашите министри. Аз и друг път съм говорил за това, че те стоят по съвсем различен начин в този кабинет“, е заявил Румен Овчаров, цитиран от сайта Che-bg.com.

По думите му правителството било подвластно на външни икономически интереси и което е по-тъжно – на външни политически интереси.

„Не се съобразява с експертни мнения, не се съобразява с коалиционното споразумение. Аз съм го казал преди една година – с това ръководство на партията ние кой знае какви оглушителни резултати няма да спечелим и трябва да направим необходимата промяна. Не я направихме и получихме резултата. И той не беше оглушителен успех.  Сега изживяваме надеждата,  че докато сме във властта ще спечелим електорална подкрепа. Дай боже, но се съмнявам“, попарил той всякакви опити за оптимизъм.

„Нямаме възможност да избягаме от трудните решения, това казвам на ръководство на партията и на другарката Нинова –  нямаме възможност!  Ще трябва да минем през тях и колкото по-навреме го направим, толкова по-добре за цялата партия и за нея лично“, заявил още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати