Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паническа мобилизация: ПП/ДБ/СС зоват симпатизантите си да излизат да гласуват срещу машинации на „силите от миналото“

Политика

Паническа мобилизация: ПП/ДБ/СС зоват симпатизантите си да излизат да гласуват срещу машинации на „силите от миналото“

Паническа мобилизация: ПП/ДБ/СС зоват симпатизантите си да излизат да гласуват срещу машинации на силите от миналото - Tribune.bg

Странна паника е обзела лагера на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и „Спаси София“ в късния неделен следобед. В ден, в който агитацията е забранена и повечето партии се съобразяват с това, от коалицията агитират агресивно по всички възможни канали.

В късните часове, хора от партията са получили съобщение:

„Здравейте, колеги. Тъй като избирателната активност е извънредно ниска и отчитайки заплахата от купен вот, моля всички ви да напишете по един активационен пост в 16:00. Нека мобилизираме хората до краен предел! Благодаря ви“.

На пощите, редакционните на медии включително, също пристигна директна агитация – този път от името на екипа на Васил Терзиев.

„Излез и гласувай сега! Само активността може да убие купения вот. Само активността може да надвие машинациите на силите на миналото“, гласи писмото.

Подобни призиви масово отправят в социалните мрежи политици, партийци и активисти.

„Гласувайте, за да счупим машината за подмяна на бъдещето ни! Текат последни часове, в които можете да подкрепите европейската посока за София и България. Излезте и гласувайте!“, зове Христо Иванов.

„Обръщам внимание, че активността към момента устройва единствено пазаруващите“, предупреди и Трайчо Трайков.

„2 часа до края на изборите. Рекордно ниска активност. Обади се на приятел, близък, познат“, призовава Искрен Митев от „Промяната“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети