Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паргов с критика: Илюзия е, че кадровата чистка ще ни направи по-силни

Политика

Паргов с критика: Илюзия е, че кадровата чистка ще ни направи по-силни

Паргов с критика: Илюзия е, че кадровата чистка ще ни направи по-силни - Tribune.bg
Снимка:

„Заблуда е, че делението на бивши и настоящи ще ни направи по-силни, да покажем, че сме отговорната и мъдра партия“. Това заяви лидерът на БСП - София, Калоян Паргов в доклада си пред XIV Конференцията на градската организация, която се провежда днес и трябва да нареди червените листи в столицата.

Паргов изрази недоумение от някои наскорошни действия в национален план в БСП.

„С илюзията, която някои нарекоха предприета кадрова чистка, че ще ни направи по-силни и мобилизирани, можем да се разделим много скоро. Опитите отсега да се прехвърля отговорен за евентуален провал на изборите намирам за безпочвени“, заяви Паргов.

Лидерът на столичните социалисти разкритикува Нинова за „грешния и нечестен подход“ в партията. 

„Призовах засегнатите наши другари, с които започнахме мандата на настоящата конференция, да приемат взетото решение и да се съобразят с него като се отстранят доброволно от съставите на районните и на градските конференции. Познаваме ги от години и нямам съмнение, че те с всички сили ще работят и този път за победа. Не мога да премълча, че моментът на това решение беше погрешен и изглеждаше нечестен. Правилно беше въпросът да се постави преди конгреса. Сега освен, че се роди съмнение в съобразността, остана и незаслужена обида“, коментира той.

Паргов уточни, че никой не трябва да остава с усещането, че е обиден, изритан, тъй като в битката, която предстои е необходим всеки един другар.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп