Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паргов сърдит на Нинова: Не ме искат за водач на листа, знак на лошо отношение е

Политика

Паргов сърдит на Нинова: Не ме искат за водач на листа, знак на лошо отношение е

Снимка:

Тревожно е, че в Пловдив районните ръководители отказват да влязат в листите, каза Паргов

„Решение на г-жа Нинова е да не бъда водач на листа. Готов съм да се включа в предизборната кампания в различни роли. Не бях предпочетен за водач на листа в София, това е знак за отношение. Това заяви пред NOVA NEWS Калоян Паргов, лидер на БСП-София.

В предстоящите редовни парламентарни избори ще водя партията като председател на Градската организация и на предизборния щаб, написа Паргов в профила си във Фейсбук.

„През последните 8 години като градски председател два пъти съм отказвал да бъда номиниран за водач. Този път заявих официално и публично, че съм готов да се включа в кампанията в различни роли“, допълни той.

По думите му е натрупал опит и е преценил, че може да бъде полезен в предстоящата кампания и като водач на листа. „Решение на председателя на партията и на ръководството е дали да използва моите възможности или не. Отговорността - също. Това решение показва единствено и само отношение“, допълва той.

По думите му вътрешнопартийните борби пречат за консолидацията.

„Притеснява ме това, че когато председателят на БСП води пловдивската организация, районните ръководители отказват да влязат в листите въпреки номинациите. Това е тревожно“, сподели лидерът на столичните социалисти.  

 


Коментари (1)

нещастен боклук пиргов ли си паргов ли си всички червени отрепки оттекохте в лайната
04.02.2021 22:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още