Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парите за АПИ отново увиснаха, докладът на Лена Бориславова се изпари

Политика

Парите за АПИ отново увиснаха, докладът на Лена Бориславова се изпари

Парите за АПИ отново увиснаха, докладът на Лена Бориславова се изпари - Tribune.bg
Снимка:

Точката за парите на АПИ отново увиснаха в пространството. Днес като втора точка народните представители трябва да решат дали ще се разплатят с транспортните фирми, които вече година са оставени на произвола, а голяма част от тях са пред фалит.

Премиерът Кирил Петков обяви пред протестиращите, че лично се заема точката да бъде внесена и разгледана днес. Депутатите обаче си удължиха работното време до приемане на дневния ред, но първата точка е закриване на спецправосъдието. Така на практика АПИ отива някъде за малките часове на денонощието.

Междувременно комисията по бюджет и финанси, която трябваше да приеме промените на обърканите текстове и три различни предложения, а решението за АПИ, както заявиха от ИТН се превърна в „заложник“ при спора за нов гуверньор на БНБ. Бюджетна комисия днес постави истински рекорд и заседава едва 5 минути, като не излезе с никакво решение. Депутатът от ПП Венко Сабрутев пък скри предложенията на Лена Бориславова, началник кабинет на Кирил Петков, които искаха при смяна дори и на един пътен знак да се произнася Народното събрание. На практика от две предложения се стигна до това да не бъде прието нито едно и спорната тема приключи безславно.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати