Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паркиране „за пример“: Как спира колата, с която се вози отец Дионисий (ВИДЕО)

Политика

Паркиране „за пример“: Как спира колата, с която се вози отец Дионисий (ВИДЕО)

Снимка:

Безобразно паркиране насред оживен булевард – гледка, не особено шокираща за София. Този път главно действащо лице обаче е видният протестър Дионисий.

Видео как е спряла колата, с която пътува отчето, беше разпространено в социалните мрежи от Виктор Димчев.

„Сутринта - блокираш автомагистрала Тракия в именно на законността. По обед блокираш с неправилно спиране булевард посред София, за да си купиш детски играчки. Бодигардът ти е арогантен като Иво Мирчев“, написа Димчев.

От 2017 година Дионисий, който доказа себе си като един от най-упоритите протестъри, се намира под запрещение от свещенослужение (забрана за извършване на богослужения – аргос). Срещу него има заведено и църковно-наказателно дело за първостепенни канонически нарушения.

Дионисий беше отритнат от църквата след серия от скандали. Върхът на айсберга обаче се оказа негово решение да въведе 5 лв. такса за туристи, влизащи в Храм-паметника „Св. Александър Невски“. След това поръча по собствено усмотрение и заря, духов оркестър и гвардейци за Великден.  


Коментари (7)

мда Както спира и джипката на съветската мутра Борисов.
27.03.2021 19:08 / Отговор
k Прати ни снимка, пръдльо @мда, да видим къде е спряла така!
27.03.2021 21:00
Я не ни се прави на шибания Тараторчо, бе кретен! Помиярът мда да напише тук на 5 април 2021, как е с нервната система!
Пикльо, смотан.
Пий си успокоителните с айрян и мигай на пресекулки.
Свиквай отсега за да си подготвен за следващите 10-15 години.
27.03.2021 21:43
ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ТОВА КАК ПАРКИРА, КЪДЕ СЕ РАЗХОЖДА БЕЗСМИСЛЕНО ШИМПАНЗЕТО ОТ БАНКЯ. КОЛКО МИЛИЦИОНЕРИ ГО ЕСКОРТИРАТ И КОЛКО СТРУВАТ ИДИОТЩИНИТЕ И ПРИУМИЦИТЕ НА ИДИОТА НЕ Е ВАЖНО. ВАЖНОТО БИЛО КАК ПАРКИРАЛ ОТЕЦ ДИОНИСИЙ. СРАМ СА ЖАЛОС ТАЯ ТЕРИТОРИЯ ГЪМЖИ ОТ ИВО ДИМЧЕВЦИ, НОЙЗИТА, ХАРИЗАНОВЦИ И ХАРАЛАНОВЦИ. ИЗМЕТ. НА 5-ТИ ЩЕ ВИ ПРАТИМ ДА ПАСЕТЕПАТКИТЕ.
28.03.2021 04:41
Киро Бизона @ФИЛИП ГЕОРГИЕВ, дрисльо припадничав с вид, харизма и интелект на хремав борсук, за твое сведение и понеже си личи колко си тъп и не знаеш елементарни неща, „ШИМПАНЗЕТО ОТ БАНКЯ“ е министър-председател на Република България. Когато научиш какви са му правомощията, прерогативите, задълженията, протокола и правата като такъв, тогава ще дойдеш и ще се обезлайняваш до обезводняване, а дотогава ще смучеш хемороидите на този, който ти плаща, за да пишеш подобни дивотии на ниво квартална кръчма или селска пейка пред дувара! Ясно ли е или да ти го обясня по-нагледно и разбираемо за изрод като теб с две мозъчни клетки, а?
28.03.2021 10:30
Няма име ТОЗ ЩО ГО НАРИЧАТ ОТЕЦ ?
28.03.2021 10:19 / Отговор
Дундьо Срам е, че свещеник наказан със забрана от божеслужение и подсъдим по църковните закони, вероятно първи от столетие, се счита за морален водач на тези, които пропагандират нов морал и искат насили да ни наложат собственото си мнение чрез терор, а именно: чрез блокада на пътища, възлови кръстовища и магистрали, чрез побой над майки с деца, чрез разнасяне на ковчези, чрез опъване на бесилки, чрез подпалване на служители на реда, които ги пазят от "народната" любов.... Що за "светъл и чист пример" е този разпопен поп????
28.03.2021 11:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още