Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парламента гласува рокадите в кабинета „Борисов 3”

Политика

Парламента гласува рокадите в кабинета „Борисов 3”

Парламента гласува рокадите в кабинета Борисов 3 - Tribune.bg
Снимка:

Днес на заседанието на Народното събрание се очаква като първа извънредна точка да бъде гласувано предложението за персонални промени в правителството.

Оставките на четирима министри са вече внесени в НС – Владислав Горанов, Младен Маринов Емил Караниколов и Николина Ангелкова.

За министър на финансите е предложен настоящият министър на здравеопазването Кирил Ананиев, а за министър на вътрешните работи – настоящия директор на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски. Лъчезар Борисов, който към момента заема длъжността заместник-министър на икономиката, е номинацията на управляващата коалиция за министър на икономиката. На мястото на Ангелкова в Министерството на туризма е предложена вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова.

Очаква се решението на Владислав Горанов и Николина Ангелкова дали ще се върнат като народни представители или ще освободят местата си в парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Хахахаха Наистина ли управляващите мислят че със смяната на няколко човека ще успокоят лицата Бошков и Радев ? И хоп ръководените от тях малоумници ще спрат да викат на площада .Само всекидневни мирни контрапротести на разумните хора .Ще спрат това безумие
24.07.2020 10:27 / Отговор
Бубачко Тук мисля, че грешиш. Дясномислещите хора са индивидуалисти и не обичат масовките. Винаги левите могат да изкарат повече хора на улицата, но по-малко - до урните. Силата на демокрацията е в гласуването.
24.07.2020 10:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети