Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парламентарна комисия за изслушване на свидели срещу Иван Ангелов....

Политика

Парламентарна комисия за изслушване на свидели срещу Иван Ангелов....

Парламентарна комисия за изслушване на свидели срещу Иван Ангелов.... - Tribune.bg
Снимка:

Парламентарната комисия за ревизия на последните 4 години от управлението на ГЕРБ продължава да изслушва свидетелски разкази. След „свидетеля“ Илчовски, който така и не даде публични доказателства, но заяви, че е виждал кюлчета в чекмедже на снимки, нов агробизнесмен излезе да говори – по план срещу Борисов, но не точно.

Човекът се представи като Павел Стоименов и обясни, че е един от големите земеделски производители в страната. Бизнесът му е в Старозагорско, където бил обект на натиск да не купува земи, а домът на негова служителка бил пален. За това той обвини отново Иван Ангелов – собственикът на фирма „Градус“.

Това всичко е под явната диктовка на г-н Ангелов, който контролира целия регион“, посочи още Павел Стоименов, според когото собственика на „Градус“ се ползва с протекции.

Той твърди още, че в определен момент той и брат му са получи заплаха за живота си, отправена от емисар на конкурентите му. „Момчета, този път ще намажете оловото“, казал му човек, чието име бизнесменът не назова.

Стоименов разказа за кражба на фирмата му в началото на 2014 година, което по думите му е станало със съдействието на държавните органи. Депутатите от ГЕРБ обаче обърнаха внимание, че няма как това да попада в компетенциите на комисията за ревизия на ГЕРБ, тъй като тогава премиер е Пламен Орешарски. Кабинетът на БСП и ДПС беше начело на държавата от 29 май 2013 г. до 6 август 2014 г.

След това Стоименов недоволен заяви, че не желае да говори за политика, а да спаси България от тези практики. След това призова депутатите утре да се съберат и да гласуват да не са 240, а 120. За финал предупреди, че ще настане катаклизъм, няма да има жито и хляб зимата и хората ще гладуват. Малко след това му взеха думата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети