Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парламентът одобри промените в кабинета „Борисов 3”

Политика

Парламентът одобри промените в кабинета „Борисов 3”

Парламентът одобри промените в кабинета Борисов 3 - Tribune.bg
Снимка:

Новите министри положиха клетва в пленарна зала

Народното събрание одобри промените в състава на Министерски съвет. "За" гласува 116 народни представители, "против" се обявиха 89. Нямаше въздържали се.

Депутатите приеха оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов, Емил Караниколов и Николина Ангелкова.

Здравният министър Кирил Ананиев зае поста министър на финансите, а за министър на здравеопазването бе избран Костадин Ангелов.

Христо Терзийски бе избран за вътрешен министър, Лъчезар Борисов зае поста министър на икономиката, а мястото на Николина Ангелкова бе заето от досегашния вицепремиер Марияна Николова.

Новите министри положиха клетва в пленарна зала.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ник Аха и сега какво? Заради няколко стотин платени маломумника и скучаещи студенти във ваканция, се извършиха напълно безмислени рокади по никое време. Това обаче няма да има никакъв ефект .Защото от това нищо не печелят организаторите.На тези на които е застрашена свободата и ги очаква Гешев .Бегълците олигарси и руския резиденти не на последно место Мъсква. Рецептата с което да се спре този опит за преврат е съвсем семпла и при това напълно оправдана и логична .Извънаредна епидемиологична обстановка поради нарастващия брой заразени в страната. И забрана за събирането на много хора заедно. Разумните хора в тази държава които са болшинство ще подкрепят подобна мярка .Ако пък това им се стори в момента неразумно. Тогава решението е само едно. Мирни всекидневни контра протести ще спрат олигархията и Радев. А медиите които ги подхранват ще останат с пръст в уста.
24.07.2020 11:20 / Отговор
Борисов е договорил в Брюксел спиране на АЕЦ Козлодуй до 2027 година. Честита българска дискотека - 4 часа с ток, 4 без ток.
25.07.2020 09:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети