Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова обяви - „Партия на Зелените“ са естествен партньор на „Изправи се. БГ“

Политика

Мая Манолова обяви - „Партия на Зелените“ са естествен партньор на „Изправи се. БГ“

Мая Манолова обяви - Партия на Зелените са естествен партньор на Изправи се. БГ - Tribune.bg
Снимка:

Според Манолова данъкоплатецът трябвало да знае колко му струва използването на „кафяви медии“

„Партия на Зелените“ са естествен партньор на „Изправи се. БГ“- обяви Мая Манолова при посещението си в Благоевград. Аргументира се така - като гражданска платформа те стоели зад зелените каузи, имали и известни битки срещу замърсяване на въздуха, източване на язовири и изсичане на гори. Лидерката на платформата се зарече, че отива при срутището по пътя за Рилския манастир. Настоя и за инспекция на Автомагистрали ЕАД и на Монтажи ЕАД.

Манолова се оплака, че била атакувана от сайтове, близки до Борисов и ДПС. "Затова миналата седмица заведох 6 искови молби и съдя тези кафяви канали, защото това не са медии, за 300 000 лева. Занапред за всяка клевета и лъжа ще има гражданско дело. Надявам се това да постави някаква граница на помията, която изливат по политическите опоненти на ГЕРБ", каза Манолова. Според нея българският данъкоплатец трябва да знае колко му струва използването на кафяви медии от правителството.

В допълнение лидерката на „Изправи се БГ“ заяви , че били пратили писмо до ЦИК, в което настояват членовете на Централната избирателна комисия незабавно да върнат бонусите, които са получили миналата и тази календарна година


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

с едно съм съгласен "Данъкоплатецът трябвало да знае колко му струва използването на „кафяви медии“.


Ето това наистина е важен въпрос. В момента комунистите от ГЕРБ само във фейсбук имат поне 8 страници с кяфява пропаганда, която я спонсорират да облъчва всички хора и се харчат стотици хиляди само за една от страниците. Редно е да се знае, какви пари от шкафчето на мутрата Борисов отиват за подобна ифнантилна компроматна атака срещу хора, които не са част от Шайката. А това, че Манолова ще е подчинена на Пеевски, както сега е Борисов, който я направи омбудсман, в това никой няма съмнение.
11.01.2021 16:31 / Отговор
Мая Галева е платена ковра на Черепа! С дърти пачаври нов бардак ще правят,начело с Радев! Лузери издухани от всякъде!Гнус,гнус,гнус!
11.01.2021 16:57
Много важно! Аз се съгласявам и с премълчаното от теб! Ти си просто един глупак ,безвъзвратно изгубен в миналото!
11.01.2021 17:37
Несравнимо! А срещу ГЕРБ има над 80 електронни кафяви издания!
11.01.2021 18:20
добавка И колко от парите на данъкоплатеца се харчат за фабриката на тролове на ГЕРБ, която бълва обиди и кълне всеки, който напише нещо срещу Шайката.
11.01.2021 19:14
Отговор Алооуу, Облъчвания, кафява пропаганда има при "Отровните", Гшо-Молеца и Мая Общата...! Тука единственото "фекално" петно тука си ти , Таракана, ония хубавец на Цецо! Разликата е ,че ти смрадливките ти ни пускаш директно ,докато Таракана ни ги пробутва обвити с целуфан.
11.01.2021 19:48
Гергана И Мая, и зелените са един дол дренки, за нищо не стават.
11.01.2021 16:58 / Отговор
Брей, Когато всички медии и даваха изцепките при протестите, и жалките "пърформанси" на майките с "уврежданията", Мая Общата не ревеше, а сега когато е затънало до шия в "биопродукти",взе кафяво да и се привижда! И защо и е на Мая Общата да се "изправя", като тя си е добре и като полегнала за всички, които я пожелаят! Дъртата комсомолска манипулаторка плачела от помия която се изливала? Направо е трогателна!
12.01.2021 00:48 / Отговор
бляк Пффф хвани единия, удари другия!
12.01.2021 12:27 / Отговор
Иван Тази партия на зелените – партията на онзи измамник Тома Белев ли е?
12.01.2021 21:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати