Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Партия „Обединени земеделци“ подкрепи Йорданка Фандъкова

Политика

Партия „Обединени земеделци“ подкрепи Йорданка Фандъкова

Снимка:

Просперитетът на града зависи от посоката, в която той иска да се развива, заяви кандидатът за кмет на София

Споразумение за политическа подкрепа подписаха  днес ПП „Обединени земеделци“ и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС. Подписи под споразумението сложиха председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в присъствието на Цветомир Паунов - областен координатор на ГЕРБ-София, Емил Йончев и Димитър Иванов - зам.-председатели на ПП „Обединени земеделци“, Красимир Вълев - председател на организацията в София, Симеон Стилков от ПП „Обединени земеделци“, както и кандидатът за кмет на Банкя Рангел Марков.

„Обединени земеделци“ подкрепяме Йорданка Фандъкова за кмет на София и предложената от нея листа с кандидати за общински съветници. Подкрепяме г-жа Фандъкова с нейните идеи за развитието на София като европейска столица и зелена град“, каза Петя Ставрева. Тя посочи, че предстоящите местни избори са важни не само за София, но и за посоката на развитие на България.

„Благодаря на ПП „Обединени земеделци“, която застава зад мен и зад работата за промяна на София. Промяната я правим заедно, с нашите политики и участието на всички хора в София. За мен е много важно в тази кампания ясното позициониране на кандидатите, което много кандидати се опитват да размиват. Повтаря се, че няма десни и леви тротоари, има ремонтирани и неремонтирани тротоари, но има дясна и лява политика и това трябва да е много ясно, защото просперитетът на един град зависи от посоката, в която той иска да се развива. За мен е важно да бъдем заедно с демократичните партии, с които заедно работихме за демократичната промяна на страната, и да вървим напред, за да гарантираме промяната на града ни с много ясна позиция, ориентация и ясни ценности.“ Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

По късно Фандъкова и председателят на ПП „Обединени земеделци“ ще участват в форум за предизвикателствата пред местната власт в процеса на евроинтеграция, организиран от Фондация „Конрад Аденауер“.

„Европейската ориентация и това, че София е част от европейското  семейство - са много важни за развитието на града ни“, каза също Йорданка Фандъкова.  


Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ МИ ТЯ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ ДОШЛА БЕ......ЕДИН ФАЙТОН ХОРА......МУ-ХА-ХА....
05.10.2019 21:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още