Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паскалев: Конфликти в БСП винаги е имало, но вече придобиват извратена форма

Политика

Паскалев: Конфликти в БСП винаги е имало, но вече придобиват извратена форма

Снимка:

„Конфликти в БСП винаги е имало, но вече придобиват извратена форма. Това води до отблъскване на нормалните граждани от изборния процес“. Това каза пред БНР Костадин Паскалев, част от група социалисти, започнали инициатива „Социалисти за устойчиво развитие на България“.

По думите му, ако БСП иска да печели изборите, трябва да предлага в листите политици с доказан морал, професионални авторитети, които могат да формулират и отстояват политики.

„Това е безспорно вярно, но тази тема беше пропусната от БСП и се опитахме да подредим своите хора в листите. Това е съществен проблем, за който вече е късно“, заяви той.

Костадин Паскалев е категоричен, че цялото ни общество се нуждае от диалог: „В ръцете на Корнелия Нинова е да започне диалога в БСП, в лявото пространство, да разговаря с президента, защото България се нуждае от коренна модернизация. В последните 30 години станахме държава от третия свят, а не модерна европейска държава“.  


Коментари (2)

Свети -ненапит Паскалев! Предимно по причина на любимата ти партия,а не поради Борисов,както сънувате всички у лЕво!Крайно време е да понесете вината с мезетата!
09.02.2021 17:51 / Отговор
k Ами така е, Паскалев, след като си сложихте една извратена крушовишка биволица начело на партията!
09.02.2021 18:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още