Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паскалев: „Умнокрасивите“ проведоха кампания, която отврати десните избиратели и те гласуваха за Ваня Григорова

Политика

Паскалев: „Умнокрасивите“ проведоха кампания, която отврати десните избиратели и те гласуваха за Ваня Григорова

Паскалев: Умнокрасивите проведоха кампания, която отврати десните избиратели и те гласуваха за Ваня Григорова - Tribune.bg
Снимка:

Имаме аргументи да обжалваме резултатите в София, въпрос на политическо решение е

„Умнокрасивите“ проведоха между първия и втория тур една уникално отвратителна кампания. Тя омерзи част от десните избирателите, които ги наказаха като гласуваха за Ваня Григорова“.

Това каза пред БНР Костадин Паскалев от екипа на Ваня Григорова в кампанията ѝ за кмет на София.

По думите му „вкарването на темата за Крим и Путин на местни избори е абсурдно, но това беше част от тактиката на умнокрасивите“.

„Сектантското мислене към българските граждани е абсурдно и унизително. Затова казвам, че хората са ги наказали. Десните избирателите се почувстваха омерзени“, заяви той.

Паскалев заяви, че не разликата между Терзиев и Григорова, а други факти навеждат на мисълта, че има основание да се оспорва изборният резултат, но това е въпрос на политическо решение, което предстои.

„Разгледайте резултатите в „Люлин“. Имаме чисто юридически аргументи да обжалваме резултатите от изборите в София, но то е въпрос на политическо решение на Коалиционния съвет, който издигна Ваня Григорова. Още тази седмица, предполагам че ще го вземем“,  подчерта той.

Според Костадин Паскалев резултатът на Григорова е комбинация от протестен вот и мажоритарен избор.

Той беше категоричен, че Григорова не е заплаха за лидерския пост на Корнелия Нинова, защото не е член на БСП.

„Лидерът се опитва да запази поста си в продължение на години, като отстранява от партията всеки, „който се опитва по някакъв начин да заяви претенции“ е мнението му.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп