Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Българските патриоти“: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Ердоган и ДПС

Политика

„Българските патриоти“: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Ердоган и ДПС

Българските патриоти: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Ердоган и ДПС - Tribune.bg
Снимка:

„ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Ердоган и ДПС. Откриват се 121 секции в Турция. Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и вече са нужни крайни действия! Ние няма да допуснем 143 години след Освобождението на България Турция  отново да решава съдбата на Родината ни!“. Това се казва в позиция на коалицията на ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ.

Според тях 45-ият парламент е показал, че не е парламент на „промяната“, а  хората в него искат властта само и единствено за реваншизъм и лична изгода.

Цената за Росенец ще се окаже доста по-скъпа на българските избиратели от заплатите на няколко депутати от „Демократична България“, предупреждават „патриотите“.

Острата реакция на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ идва в отговор на гласуваното късно снощи Решение на ЦИК с №253-НС от 18 юни 2021 г., с което се определя броят на секциите зад граница. В Турция от 35 те се увеличават на 121.

„Прави впечатление, че със същото решение, Избирателният орган, по препоръка на Външното министерство, определя държави и градове, в които да  не се откриват секции по различни съображения, вкл. такива касаещи настоящата политическа обстановка там, като в Багдад, Триполи, Дамаск и др. Но в него няма и дума за Турция, независимо от доказано неустановения демократичен режим там“, казват от коалицията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети