Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Паунов напусна парламентарната група на БСП

Политика

Александър Паунов напусна парламентарната група на БСП

Александър Паунов напусна парламентарната група на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът е потвърдил за телефонния си разговор с Васил Божков

Александър Паунов напуска ПГ на „БСП за България“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на брифинг днес. Той обаче ще остане независим депутат.

„Във връзка с представените днес записи, в които участва наш коалиционен партньор Александър Паунов, той не е член на БСП, а е председател на Българската комунистическа партия. Разговорът му не ангажира партията БСП и Парламентарната ни група. Никой няма право да употребява БСП за лични или корпоративни интереси. Той потвърди разговора пред нас и подава заявление за напускане на ПГ. Очакваме да се подхожда по същия начин на кореспонденцията на Божков с финансовия министър, с премиера и други хора от властта“, заяви Нинова.

По думите ѝ изтеклият разговор на Александър Паунов с Васил Божков притеснява БСП, но става въпрос за негов личен разговор и отговорността трябва да си носи той самият.

Според нея случилото се днес е опит да се дискредитират протестите.

„Ние смятаме, че те са справедливи и подкрепяме тези хора“, категорична е Корнелия Нинова.

„Случилото се днес по никакъв начин не променя волята ни да внесем вота на недоверие. Той е принципен, последователен“, каза още Нинова.

Припомняме, че Спецпрокуратурата пусна днес 4 телефонни разговора на Васил Божков с журналиста Огнян Стефанов от Фрогнюз и депутата Александър Паунов. Записите доказват, че укриващият се в Дубай организира протестите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети