Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паунов пред МГЕРБ-Плевен: Искаме да дадем нов тласък на младежката структура в областта

Политика

Паунов пред МГЕРБ-Плевен: Искаме да дадем нов тласък на младежката структура в областта

Паунов пред МГЕРБ-Плевен: Искаме да дадем нов тласък на младежката структура в областта - Tribune.bg
Снимка:

Искаме да дадем нов тласък на младежката структура на ГЕРБ в Плевен. За нас е важно да чуваме младите хора и техните позиции за управлението на страната. С тези думи се обърна към представители на МГЕРБ-Плевен областният секретар на партията Цветомир Паунов. Срещата в Плевен се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, препоръчани от здравните власти.

Цветомир Паунов призова младите хора да не се притесняват да изказват своите позиции. „Бъдете критици, при нас в ГЕРБ има място за всяко едно мнение. Вие сте бъдещето на България. За нас е важно да споделяте идеите си както за младежките политики, така и за управлението на страната“, заяви пред МГЕРБ-Плевен Паунов. Той изтъкна, че ГЕРБ е партията, която винаги е давала път на младите хора.

„Ние даваме възможност на младежите да се развиват, да се докажат. Важно е единствено да сте непримирими към проблемите и да чувате гласа на хората“, сподели административният секретар на ГЕРБ. Паунов отново подчерта необходимостта от ежедневна комуникация с гражданите. „Вие можете да сте посредник на редицата успешни политики на Бойко Борисов и правителството. Днес фалшивите новини се разпространяват светкавично. На тях ние отговаряме единствено с направеното и променения облик на България“, коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети