Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Павел Шопов този път се размина само със забележка, че няма маска

Политика

Павел Шопов този път се размина само със забележка, че няма маска

Павел Шопов този път се размина само със забележка, че няма маска - Tribune.bg
Снимка:

Законът за концесии е сред топ пет вредни закона за страната, твърди депутатът

Депутатът Павел Шопов отново предизивка смут в пленарната зала. Този път народният представител обаче се размина само със забележка от председателят на парламента Цвета Караянчева заради неносенето на маска. Тя призова депутата от „Атака“ да си сложи предпазно средство, а той й репликира „ да не се занимава с глупости“. Последва апел към юриста да се държи по-уважително.

„И вие не сте с маска", възрази Павел Шопов, а Караянчева се оправда с това, че е взето решение, според което водещият на заседанието може да бъде без маска, за да се чува в залата.

Шопов информира колегите си в зала, че е направил класация на топ пет най-вредни за страната закони и Законът за концесиите е сред тях. Бившият съдия се аргументира с това, че годишно от страната се изнасят над 9 тона злато, а договорената концесионна такса е под 2%. Затова Шопов предупреди, че „ВМРО е внедрило свои хора в Министерство на отбраната“ и след промените, с които действието на Закона за концесиите се разпростира и върху отбраната, ще бъдат сключени договори в ущръб за България. Затова депутатът на Волен Сидеров обеща, че след изборите „Атака“ ще отмени закона.

След изказването на Шопов, Цвета Караянчева поиска дезинфекция на трибуната и отново призова депутата от „Атака“ да си сложи маска. Това не е първият случай на напомняне към депутата, че предпазните средства са задължителни. В предходни заседания той дори бе наказван от председателстващия и призоваван да напусне залата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети