Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Павлова: Левицата атакува правителството с вотове по график

Политика

Павлова: Левицата атакува правителството с вотове по график

Павлова: Левицата атакува правителството с вотове по график - Tribune.bg
Снимка:

За да достигнат до властта, някои използват нечистоплътни средства

Левицата атакува правителството на ГЕРБ с поредица от "вотове по график“. Това заяви министърът на българското европредседателство Лиляна Павлова по БНТ.

„Тенденция, но без ясна обосновка, концепция или стратегия. Този път исканият вот за недоверие бе за намерение, а не срещу политика, срещу която да дадат алтернатива. Това беше един самоцелен вот, който след себе си не показа същността на проблемите. Дори напротив“, заяви Павлова.

По думите й проблемите в здравеопазването касаят цялото ни общество и трябва да се търси консенсус, за да се подобри тази система. „Министър Ананиев се опитва точно това да направи“, коментира Павлова.

„Това беше поредния опит за дискредитиране на правителството, отколкото за търсене на решение на проблемите на хората“, заяви Павлова за последния вот на недоверие.

Лиляна Павлова не мисли, че страната е близо до предсрочни избори, но според нея всяка една партия се готви за евроизбори.

„Основната цел на опозицията е достигане до властта. Виждаме, за съжаление, че някои от тях използват нечистоплътни средства за достигане на тази цел на всяка цена, като рушат авторитета на държавата или на институциите“, заяви още Павлова.

Павлова осъди като недопустимо изказването на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети