Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски: ДПС осъжда всички форми на тероризъм

Политика

Пеевски: ДПС осъжда всички форми на тероризъм

Пеевски: ДПС осъжда всички форми на тероризъм - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес от палестинското движение Хамас срещу Израел, съобщиха от пресцентъра на партията.

С възмущение и гняв осъждаме терористичното посегателството на Хамас срещу хората на Израел. Изразяваме дълбоката си съпричастност към израелския народ и държава, се казва в позиция на Пеевски.

Уродливото лице на тероризма за пореден път ни показа колко важен и неотменим е цивилизационният ни избор и последователността ни в следването на евроатлантическите ценности, изтъкна той.

Делян Пеевски призова премиера акад. Николай Денков и правителството да предприемат незабавно необходимите действия, за да приберат невредими блокираните на летището в Тел Авив българските граждани, за които сигнализираха медиите.

Тези хора са изправени пред ужаса на тероризма, изплашени и безпомощни, без подслон, храна и вода, каза депутатът от ДПС. Основен и неотменим дълг на всеки представител на властта е да се погрижи за здравето, живота и безопасността на българските граждани в беда, припомни Пеевски.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети