Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото не е работил за тях на изборите

Политика

Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото не е работил за тях на изборите

Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото не е работил за тях на изборите - Tribune.bg

„Отдавна знам, че от „Продължаваме Промяната – Демократична България” ще поискат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов“, заяви в кулоарите на НС председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод снощните вандалски прояви в центъра на София.

„Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ПП-ДБ. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката. Няма да коментирам повече, питайте него“, добави Пеевски. На човек, който не се бъркаше в изборите и МВР си свърши работата, абсурд да му искаме оставката, каза още председателят на ПГ на ДПС. 

Според него виновни за случките вчера вечерта са кметът на София и спортният министър. „Или ще има държава, или няма да има“, каза Пеевски. 

 

Заради насилието от снощи: ПП-ДБ искат оставките на министъра на вътрешните работи и на Борислав Михайлов

На въпрос пада ли правителството, той отговори:„Ако решат с БСП и „Възраждане“ да си гласуват какво искат- да падат, да стават. За мен, като гледам Варна те са заедно. Костадинов каза, че има сватба и те са булката. Каза, че ни били взели булката. Халал да му е“, добави той.

Относно дали са разчетени знаци някакви от него снощи, той каза, че от ПП-ДБ не могат да четат. Не знае обаче дали до сряда ще има промяна, но все пак съобщи, че има време и „те могат да станат 1 клас“.

Във връзка с дерогацията Делян Пеевски заяви, че тя веднага трябва да отпадне, защото финансира с милиарди режима на  Владимир Путин.

„Петков каза вчера, че е готов да жертва правителството, което значи, че имат личен интерес. На Свиленски ще кажа следното – „Лукойл“ е руска компания, собственост на руската държава. Виждаме кой си говори с нея, проверете кой оръжеен търговец е организирал срещите. Христов се каза“, отговори Пеевски на депутата от БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети