Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски продължи задочния диалог с Денков: Да ме номинират за премиер - мога да се справя

Политика

Пеевски продължи задочния диалог с Денков: Да ме номинират за премиер - мога да се справя

Пеевски продължи задочния диалог с Денков: Да ме номинират за премиер - мога да се справя - Tribune.bg
Снимка:
Да ме номинират за премиер - няма да избягам от отговорност и мога да се справя. Денков да не се заиграва с шегички, а да си върши работата. С тези думи Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС отговори на министър-председателя. По-рано на брифинг в МС министър-председателят посъветва Пеевски да излезе със снегорин и лопата да изчисти снега. 
 
„Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за личния му комфорт. И му препоръчвам да не се заиграва с шегички, а да работи“, добави председател на ПГ на ДПС. 
 
„Ако признава,че не могат да се справят, ако не съзнават какво трябва да направят за да управляват държавата, да ме изберат за премиер. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се справя. И ще работя винаги за хората. Очаквам номинацията им още днес. Разбирам, че управление не се учи в химическата лаборатория, но виждам, че не се справят с трудностите. Отговорност на премиера е да води и координира цялата държавна машина в името на най-добрата подкрепа и сигурност на хората“, напомни Пеевски.
 
Премиерът Денков: Трябва време! Над 1000 населени места са без ток

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети