Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски: Тъмна институция, пълна с кеш, иска да си създаде политически проект

Политика

Пеевски: Тъмна институция, пълна с кеш, иска да си създаде политически проект

Пеевски: Тъмна институция, пълна с кеш, иска да си създаде политически проект - Tribune.bg

Лидерът на ПГ на ДПС нарече Бойко Рашков мракобесен министър на МВР, който влачи хора и ги извлича от къщите им

„Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си създаде политически проект на базата на разграбването две години на държавата. Едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова“, заяви Делян Пеевски, който отговори на журналистически въпрос за „кеша в президентството и какво има предвид“.

Пеевски заяви, че е говорил за това, но думите му не били включени в емисиите на телевизиите. „Проверете си емисиите да видим къде чухме имената на Копринков и Сотир Ушев. Надявам се да не потулвате касиерите, защото тепърва ще има новини за тях“. 

Вчера председателят ПГ на ДПС посъветва президента Румен Радев да подаде оставка и да основе проекта си, а не да се крие зад имунитета си. Пеевски коментира, че президентът се страхува да излезе като лидер затова отново щял да сложи някое „бау бау“ отпред, както е правил и досега.

Днес Пеевски посъветва прокуратурата да започне да съобщава какво прави и как го върши „Нали има нов подход, имахме мракобесен главен прокурор, сега това ли трябва да продължи - да не се знае какво се случва“, допълни той.

Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите, съобщи той. Започваме да питаме по всички въпроси и добави: „Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау“, заяви още той.

По-рано днес парламентарната правна комисия подкрепи комисията за контрол над службите за сигурност вече да не бъде с ротационен председател. Депутатът Бойко Рашков отправи критики към мотивите на вносителите на предложението, сред които е и Пеевски.

„Проследете дали комисията е свършила нещо реално, което е в полза на хората“, отговори лидерът на ПГ на ДПС.

„Г-н Рашков най-малко има да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети