Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петър Москов: Българската левица и нейният поход към властта стоят зад служебния кабинет

Политика

Петър Москов: Българската левица и нейният поход към властта стоят зад служебния кабинет

Петър Москов: Българската левица и нейният поход към властта стоят зад служебния кабинет - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на КОД призова за промяна с нова енергия на десницата

Българската левица и нейният поход към властта стоят зад служебния кабинет, коментира пред БТВ лидерът на КОД д-р Петър Москов. Той отправи тежък упрек към ГЕРБ заради отказа от българската десница. Според него отново наблюдаваме задкулисие.

„Онова влияние на комунистически ДС-арски фамилии, които седят зад политическия живот на държавата ни показват поредния, който да мразим и поредния спасител“, уточни Москов. Той обяви, че от партия КОД ще търсят коалиция, но няма да е с ВМРО, защото въпреки многото сходни позиции не искат да се коалират с „Воля“ и „Атака“.

„Ние считаме, че парламент със същото статукво като предишния ще има същия резултат. Трябва промяна с нова енергия на десница“, подчерта д-р Москов. По думите му „едва ли един кабинет, за месец, за два, за три и без парламент може да направи каквото и да е в здравеопазването“. Той отказа да дава оценка на служебния кабинет за толкова кратко време, но поясни, че „зелените коридори“ - добри или лоши са сработили.

Москов обясни, че приоритетното ваксиниране на хората над 60-годиша възраст трябва да мине именно през системата, за да не се получават недоразумения.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети