Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петър Стоянов: Важна задача е новият кмет на София да се казва Йорданка Фандъкова

Политика

Петър Стоянов: Важна задача е новият кмет на София да се казва Йорданка Фандъкова

Петър Стоянов: Важна задача е новият кмет на София да се казва Йорданка Фандъкова - Tribune.bg
Снимка:

Тя е предвидима, овладяна и балансирана, посочи президентът на Република България в периода 1997-2002 г.

Важна задача е новият кмет на София да се казва Йорданка Фандъкова. Това посочи президентът на Република България в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов по време на предизборна среща в „Красно село“, съобщава „Фокус“. Стоянов сподели, че много иска София да има отново за кмет Фандъкова, „тя е предвидима, овладяна и балансирана“.

„Това е важно за човек, който управлява такъв голям конгломерат като София. Харесвам и нейната предвидимост. За мен е важно София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш“, каза Стоянов. Той подчерта, че обещанията на свръх неща не е редно и правилно.

„Предвидимият човек може да бъде разгадан от своите съграждани и от хората, които работят с него. От този човек не можеш да очакваш подлост, изневяра на принципите. Това е изключително важно“, каза той. И допълни: „Ще бъда съвсем честен – в последните 10 години видяхме много политици, които започнаха със сравнително тих, скромен политически вървеж и в края на своята политическа кариера стигнаха до самозабрава, самонадеяност, пустословие, което в голяма степен отблъсква хората и от тях и от партията, която ги е излъчила. Г-жа Фандъкова хич не е от тези политици“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети