Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петима на протест срещу Борисов във Варна

Политика

Петима на протест срещу Борисов във Варна

Петима на протест срещу Борисов във Варна - Tribune.bg

Викове „Оставка“ проехтяха във варненски храм

Петима протестъри издебнаха премиера Бойко Борисов пред храм във Варна. Те дори бяха подготвени с малък плакат „Оставка“.

Министър-председателят бе в морската столица за освещаването на нов храм – „Св. Прокопий Варненски“, намиращ се в един от най-оживените квартали на Варна. Храмът беше довършен с 1 млн. лв., отпуснати от Министерски съвет.

Протестиращите във ВарнаПротестиращите във Варна

По време на събитието Варненският и Великопреславски митрополит Йоан награди министър-председателя Бойко Борисов с най-високия орден на епархията „Св. апостол Андрей Първозвани“. Митрополит Йоан благодари затова, че църквите в страната останаха отворени по време на пандемията. „Вашето сърце не позволи да бъдат затворени нашите храмове“, обърна се той към премиера.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (34)

браво! Днес крадецът Борисов бе брутално освиркан във Варна.
Повече от 6 месеца мутрата се крие и избягва публични срещи с граждани. Появява се само на предварително организирани събития, без достъп на външни лица, в стерилна обстановка, без да се уведомяват медии и партиен актив, за да не изтече информация и да се срещне с народната любов.
Днес, обаче е попаднал на граждани във Варна, които са го попитали защо не отиде да открие лайняната тръба във Варненското езеро, коя е Мата Хари, защо не подава оставка... А той бързо се е скрил от тях.
Бойко Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ. Нищо мъжко и нищо достойно за уважение не е останало в този човек. През лятото ГЕРБ направиха жалки опити да свикат контрапротест - там мутрата изглеждаше като севернокорейски вожд сред кукли Барби и Кен.
Респект за хората във Варна, които принудиха Боко да се измъкне през задния изход, досущ като Орешарски, типично за страхливец.
14.02.2021 18:20 / Отговор
Анастас #

БайГъз, БайГном и Борис Бонев са Вашетото Знаме ...

Педерунгели и Джендъри - от противните ...

(поетично'подигравателно)
14.02.2021 18:26
Емилчо, Ти кой си от тези пет олигофрена! Няма как да не се е уплашил Борисов! Това верно , от Гей-парада си живеете в свой собствен свят!
14.02.2021 18:49
Алекс2 Приятел прегледай се...или това просто ти е надницата хо хо хо
14.02.2021 18:50
Ууууууу много се уплаших От 5 човека
14.02.2021 18:57
:) Ето видео как простата и страхлива мутра Борисов бяга от въпросите на хората - https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/187916883117552/
14.02.2021 19:03
Покажи всички
Георги След 50 дни ще видите резултата от простотиите с тези лумпени - отново ГЕРБ ще е първи с преднина от 6-7 %.
14.02.2021 18:26 / Отговор
така е Прав си, ГЕРБ отново ще спечели изборите с купения вот, репресиите, админстрацията, която я надуха двойно, корпоративния вот и редактиране на протоколите. Е, сега и на пенсионерите за месец преди изборите им давате бонус 150 лева, с надеждата някой да се върже. Отдавна няма изнедадани, че ГЕРБ управлява по модел на БКП, тука само някакви тролчета на държавна хранилка ревете и пазите Бащицата, без който ще си останете пак същите безполезни нищожества, каквито сте си.
14.02.2021 18:39
. . . Много е забавно психо-десните тролче, набира се за "антикомунист", а пламено скача да брани Фатмака Радев, Мая Костинбродска и Корнела! Много са забавни като твърдят, че заплатите на учители, на чиновници, на армия, пенсии... не трябвало да се увеличават, защото ГЕРБ щели да спечелят изборите! Уникални дебили!
14.02.2021 18:47
Киро Бизона Ами не, не е така, дрисльо „така е“! Я кажи нещо за „репресиите“, смръдльо, как си бил репресиран! Сподели страшни спомени от затворите и лагерите на смъртта на тиранина „Бащицата“! Па кажи и няколко думи за това пусто „редактиране на протоколите“, за което постоянно ти и такива като теб пърдите през устата, сякаш избирателните комисии всичките са съставени само от членове на ГЕРБ? Къде са вашите членове на комисиите? Бъркат си по дупките? Думай, какво само сумтиш там като започнат, па изоставен?
14.02.2021 18:49
хаха! Герберските орки много се разпалиха да бранят Орешарски 2.
14.02.2021 18:54
така е ". . ." , тролче, много обичаш да си измисляш, когато няма какво да кажеш, типично за един платен трол на ГЕРБ, не ми губи времето.
14.02.2021 18:59
Покажи всички
кесо "Широките" протестни маси от 5 човека във Варна сигур са се вдъхновили от изключително "членоразделните" изявления на Румбата през последните дни, в които може и де не е ясно какво иска да каже /защото обикновено и на него не му е ясно де/, но пък го изрича с апломб и убеждение. Нема начин Румбатга да не спечели в морската ни столица след такова "масово" протестно движение против "статуквото".
14.02.2021 18:44 / Отговор
Ти нещо сляп ли си( брутално било) 5 човека освиркали и искали оставка, много бе!
14.02.2021 18:53 / Отговор
Ха ха, Факт е ,че слабоумното Тролче, дори и след като показаха "грандиозният" протест от пет човека, пак продължава да твърди, за "брутално" освиркване ,и как Борисов се "уплашил"! Даже и не се сеща кога трябва да спре! Верно е ,Гейчето си живее в свой собствен свят!
14.02.2021 19:16 / Отговор
до хахо-то На вас гербелинките май по сто пъти трябва да ви се обяснява - когато има пълно затъмнение къде страхливата мутра Боко ще ходи е нормално да има и малко хора. Той за това не казва къде е, защото народното недоволство веднага ще отиде на мястото. За това и бяга и се крие, защото може случайно и някой журналистически неудобен въпрос да му се зададе. Всичко трябва да е режисирано и платена публика от негови роби. Сега успя ли да разбереш? Едва ли.
14.02.2021 19:26
ЛУДИЯ ТРОЛ НА ДБКП, ДА ДАДЕ МЕСТАТА НА КОИТО ЩЕ БЪДЕ РУСКИЯ РЕЗИДЕНТ................. САМО 4 БЪЛГАРОФИЛИ ЩЕ ГО АПЛОДИРАТ......
14.02.2021 19:38
Дришльо, Не върза ли нормата Бе, че пак продължаваш да цвъкаш... "мутра", "Боко" и всякакви опорки ? Верно ли не се усещаш, че тази пдерастия е отвратителна?
14.02.2021 19:51
ами то се е подготвяло от оня ден да повтори 100 пъти, че тия 5 платени русофила (Варна!) са всенародно въстание, което се е надигнало срещу "мутрата Борисов". Написано му е, но някак претоплена манджа още по-трудно се поглъща, а тя и първия път си беше буламач. Гордост е за богохулниците да крещят обиди при откриване църкви, те нямаха срам да нападнат свещеник при откриване на метростанцията, нямаха задръжки да осквернят с червена боя църквата "Св. Петка Самарджийска." Комунисти, стигнали до такова падение в мимикрията си, че да обиждат противника си на комунист.
14.02.2021 20:09
хехе Колко нелепо е герберастите да говорят за русофили, като кметът на Варна е най-големия русофил, вижте му и биографията освен действията, а Борисов ще се запомни като най-корумпираният и най-русофилски министър-председател на България! Не е лесно да си тъп, не е лесно да си гербаджийска подлога.
14.02.2021 20:12
Покажи всички
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати