Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петима пловдивски социалисти се отказват от листата за депутати

Политика

Петима пловдивски социалисти се отказват от листата за депутати

Петима пловдивски социалисти се отказват от листата за депутати - Tribune.bg
Снимка:

Петима пловдивски социалисти се отказват от участието си в листата за народни представители на БСП. Това обявиха самите те на страницата на БСП-Пловдив във Фейсбук. Ето и обръщението им:

„Ние, долуподписаните Тодор Стоилов, Йордан Василев, Костадин Беларев, Атанас Баташки и Добромира Тошева, се обръщаме към пловдивските социалисти с благодарност за доверието и подкрепата, които получихме в процедурата по номиниране за народни представители от БСП. Големият брой номинации от основните партийни организации са ясен знак и оценка за нашата работа като районни председатели и общински съветници, пишат петимата до социалистите от Пловдив.

През 2019 година поехме пред вас, нашите другари ангажименти, които да изпълняваме в местния парламент. Последователното поведение предполага да продължаваме да отстояваме интересите на пловдивчани пред местната власт.

Водени единствено от тази отговорност, заявяваме отказа си от участие в листата за народни представители, която Градската конференция ще подреди на своето заседание тази събота.

Най-важното е да се опазим здрави и да се поздравим с победа на 4 април 2021“, заявяват още пловдивските социалисти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати