Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петима пловдивски социалисти се отказват от листата за депутати

Политика

Петима пловдивски социалисти се отказват от листата за депутати

Снимка:

Петима пловдивски социалисти се отказват от участието си в листата за народни представители на БСП. Това обявиха самите те на страницата на БСП-Пловдив във Фейсбук. Ето и обръщението им:

„Ние, долуподписаните Тодор Стоилов, Йордан Василев, Костадин Беларев, Атанас Баташки и Добромира Тошева, се обръщаме към пловдивските социалисти с благодарност за доверието и подкрепата, които получихме в процедурата по номиниране за народни представители от БСП. Големият брой номинации от основните партийни организации са ясен знак и оценка за нашата работа като районни председатели и общински съветници, пишат петимата до социалистите от Пловдив.

През 2019 година поехме пред вас, нашите другари ангажименти, които да изпълняваме в местния парламент. Последователното поведение предполага да продължаваме да отстояваме интересите на пловдивчани пред местната власт.

Водени единствено от тази отговорност, заявяваме отказа си от участие в листата за народни представители, която Градската конференция ще подреди на своето заседание тази събота.

Най-важното е да се опазим здрави и да се поздравим с победа на 4 април 2021“, заявяват още пловдивските социалисти.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още