Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Район "Студентски": Моят вербовчик се казваше Павел Терзиев, отказах да стана доносник

Политика

Кметът на Район "Студентски": Моят вербовчик се казваше Павел Терзиев, отказах да стана доносник

"Моят вербовчик се казваше Павел Терзиев", разкрива в интервю във Фейсбук страницата на БОЕЦ Петко Горанов, дългогодишен кмет на район "Студентски" в столицата от ДБ.

"Аз съм Петко Горанов, все още действащ кмет на Район “Студентски” в София, избран с листата на ДБ. В своята кратка автобиография, с която се представям на избирателите в кампанията за Местни избори’2019, съм посочил опита да бъда вербуван като студент през януари 1986 г. Отказах на ДС да стана доносник. Бях посочил и лицето-вербовчик, но ме посъветваха да не използвам имена и го изтрих. Вербовчикът се казваше Павел Терзиев. Дали това има връзка с отстраняването ми сега от ПП-ДБ като кандидат за Местни избори’2023, можем само да предполагаме“, посочва Горанов. Той уточнява, че към момента няма отправена покана към него от ДБ да участва отново в местните избори.

"Аз седем пъти търся моя партиен лидер ген. Атанас Атанасов, за да му кажа, че въпреки неудачните решения от партийно естество, които взимаме с нашите коалиционни партньори, аз съм тук заради принципите на ДСБ. При това имам убеждението, че ще бъда успешен кандидат на тези избори заради борбата си с имотната мафия", подчертава Горанов.

По думите му той има решение за себе си да остане член на ДСБ и да се яви като независим кандидат за кмет на района на местните избори през октомври.

Горанов се похвали, че от встъпването си в длъжност през 2019 г. район "Студентски" има кадастрална карта и издадените строителни разрешителни спрямо предишен период са намалели с 60%.

 

 
 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети