Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб

Политика

Петков: Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб

Петков: Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб - Tribune.bg

„Живко Коцев каза, че е бил заплашван и е под натиск от висши лица от прокуратурата. Ако главният прокурор го е заплашвал – това е престъпление“, заяви пред БТВ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Ако го е накарал под натиск да си подаде оставката, това е връщане към мутренските години. Това е безумно. Представете си да четем заглавие – „Главният прокурор заплашва лично главния секретар на МВР“. Ако това е вярно, надявам се да се самосезира Даниела Талева и да започва това разследване“, подчерта той.

„Браво на Живко Коцев, който не се преклони и застана като мъж, когато цялата система е тръгнала срещу теб. Другият човек, който оказва натиск, е Калин Стоянов. Той не е страшен в сравнение с главния прокурор. Това е дълбоката държава, която тръгва срещу теб. Явно друг е редил кабинета на Димитър Главчев. Това са Бойко Борисов и Делян Пеевски“, допълни Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети