Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков договарял комисия за Радостин Василев с ДПС

Политика

Петков договарял комисия за Радостин Василев с ДПС

Петков договарял комисия за Радостин Василев с ДПС - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков е договарял комисия за Радостин Василев с ДПС, коментираха източници от парламента на Tribune.bg. Според тях първоначално никоя партия не е искала Комисията за младежта и спорта. Спортната комисия била разпределена за ДПС. Тогава изведнъж Кирил Петков започнал да търси контакт с лидера на ДПС Мустафа Карадайъ. Въпреки опитите обаче не се стига до договаряне.

Днес пред БТВ депутатът от ДПС Станислав Анастасов разкри, че има чат по повод сформирането на комисиите между отделните парламентарни групи, в който учасва и Кирил Петков. Анастасов разкри, че ако съпредседателят на ПП пожела е да си покаже телефона ще стане ясно, че от „Промяната“ не са искали да оглавяват Комисията за младежта и спорта.  

Запитан за въпросният чат от репортер на Tribune, Анастасов отказа коментар.

Александър Ненков от ГЕРБ бе лаконичен и заяви, че ПП търсят провокация, а комисията може да заседава без избран председател, като се ръководи от гласуваните заместник-председатели.

Иван Петков от БСП уточни за Tribune.bg, че политическото ръководство на ПГ на БСП е взело решение да се подкрепи кандидатурата на ПП в спортна и земеделска комисия. Депутатът изтъкна, че той и колегите му не са запознати кой крив, кой прав в спора на Радостин Василев с Весела Лечева, но последната не можела да говори от името на БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети