Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков и Василев смениха Трифонов в плановете на Хаджигенов и Манолова

Политика

Петков и Василев смениха Трифонов в плановете на Хаджигенов и Манолова

Петков и Василев смениха Трифонов в плановете на Хаджигенов и Манолова - Tribune.bg
Снимка:

„Ако мандатът беше в „Изправи се БГ! Ние идваме“, категорично щеше да е различно. Щяхме да покажем как и защо може да се направи правителство на малцинството и как то може да работи изобщо. Със сигурност щяхме да направим правителство на малцинството“, съобщи пред БНТ адвокат Николай Хаджигенов – представител на най-малката партия в НС с едва 13 депутати.

„Ние идваме, за да покажем как и ще го направим отново. Ние показахме достатъчно неща и в този парламент“, подчерта той.

Николай Хаджигенов и Мая Манолова коментираха евентуален политически проект на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

„Политическото поумняваме там е факт, докато в „Има такъв народ“ дори няма заченки на поумняваме политическо“, смята адв. Хаджигенов.

„Финансовият министър успя да прокара три актуализации на бюджета, те са хора с капацитет, които имаха възможност да се докажат в служебното правителство“, смята и Мая Манолова.

На въпрос дали след тези коментари не се оформя бъдеща коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме“, „Демократична България“ и новия проект на служебните министри, Николай Хаджигенов заяви: „Добре звучаща възможност на този етап, теоретизираме, но това е ок, чудесно“.

Според Манолова на избирателите е нужна увереност, перспектива и надежда, че в следващия парламент „формациите на промяната“ ще бъдат първа политическа сила.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети