Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков към Нинова: Фабриката за простащини и лъжи може да говори чрез нейната уста

Политика

Петков към Нинова: Фабриката за простащини и лъжи може да говори чрез нейната уста

Петков към Нинова: Фабриката за простащини и лъжи може да говори чрез нейната уста - Tribune.bg

Откраднатото от ТЕХНО… в минало време, не може да бъде развивано днес, пише лидерът на АБВ до ръководството на БСП

Председателят на АБВ Румен Петков написа отворено писмо до ръководството на БСП и „недъгавите ентусиасти на „Позитано“ 20. С шифър „ТЕХНО“, Петков явно прави препратка към миналото на лидера на БСП Корнелия Нинова и „Техноимпекс“. Тя е участвала в приватизирането на дружеството.

През последните дни напрежението между двете партии се покачи. Причината беше спорът за името „Коалиция за България“, с което АБВ и още 6 партии се регистрираха за предстоящия евровот. БСП пуснаха жалба в съда, а ВАС отказа да я разгледа и прекрати делото, тъй като подобни не се гледат от административните магистрати.

Ето и пълния текст на писмото на Румен Петков:

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО РЪКОВОДСТВОТО НА БСП И НЕДЪГАВИТЕ ЕНТУСИАСТИ НА „ПОЗИТАНО“ 20

През последните дни политическата простащина и вулгарните лъжи взеха връх. В гръцкия хор запяха в разсипан синхрон ярки представители на съвкуплението между омраза и неграмотност. Давам няколко бързи примера в тази посока:

ТЕХНОлъжата не е политика и откраднатото от ТЕХНО… в минало време, не може да бъде развивано днес.

За следващия в нестройния гръцки хор: Фабриката за простащини и вулгарни лъжи може да говори чрез нейната уста. Познавайки я недостатъчно отблизо, за мое щастие, за времето на 17-годишния си професионален опит можеше да прави с устата си и по-интересни за част от обществото неща.

Една потна гола празна глава се нуждае от трибуна и ако от мен зависи, всеки ден ще бъде на екран. На път за Юпитер, оставането му в Карлуково ще бъде изключително полезно за него, парламента и обществото.

И в общия кръг от участници в пасивния гръцки хор всички, които не споменавам, не бива да разчитат на прекалено напредналата ми възраст и доброто ми чувство към наши общи близки и приятели, част от които не са между нас.

РУМЕН ПЕТКОВ

ИЛИ ПРОСТО РУМЕН


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати