Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков не се бил крил: пил фреш със Спас Русев на най-публичното място, в „Гранд Хотела“, „откъдето минава цяла София“

Политика

Петков не се бил крил: пил фреш със Спас Русев на най-публичното място, в „Гранд Хотела“, „откъдето минава цяла София“

Петков не се бил крил: пил фреш със Спас Русев на най-публичното място, в Гранд Хотела, откъдето минава цяла София - Tribune.bg
Снимка:

„Аз познавам Спас Русев отпреди 10 години. Не знам дали знаете, но той беше инвеститор в нови технологични компании и аз оттогава го познавам. От време на време имаме срещи, но не много често“.

Това разказа в БТВ пред Цветанка Ризова съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Той обвини Соня Колтуклиева, че го е проследила, а той умишлено искал с Русев да са на публично място и не се били крили.

„И какво ми се случи този ден. Аз съм в парламента. Звънна ми Спас Русев и ми каза – хайде да се видим. Аз му казах: С удоволствие, даже в момента имам свободно време, дай да направим в най-публичното отворено място в Гранд Хотела в кафенето, където минава цяла София. В смисъл, ако беше нещо скрито-покрито, където се опитват да ми го вкарат като теза, щеше да е поне в партийния офис. В момента беше: Дай на кафе. В момента, в който влизам, поръчвам си фреш, сядам и явно Колтуклиева ме беше проследила, нахълтва с телефона, преди даже да сме си казали две думи“, твърди Петков.

Петков каза още, че с Колтуклиева „имат история“ и тя го снимала веднъж един час, докато летял от София до Лондон с жена си.

„Аз знаех, че с нея не мога да се разбера. В момента, в който я видях, казах на Спас Русев: За съжаление нашата среща трябва да свърши тук, станах и си тръгнах. Той ми се обади, за да види изобщо какво се случва в България, той се беше върнал от Лондон, сега идват ротация и вълнения, аз си поддържам много контакти с много хора. Никога не е искал нещо от мен, имаме си респект като предприемачи. Ако беше каквото и да е друго, никога нямаше да е на най-публичното място в София“, повтори депутатът.

Петков се гордеел ужасно много, че е много свободен човек и всички му имали респект за това. На Спас Русев се извинил, че е станал жертва на „поредната жълта политическа атака“.

„Това не ни е първа среща, имали сме много срещи, винаги сме си говорили общи неща. В случая му се обадих и казах: Аз се извинявам, че Колтуклиева е дошла с мен от парламента, ПИК много обичат да ме следят и да правят жълти новини от нищо, в случая успяха“, твърди Кирил Петков, който подчерта, че за времето си в политиката „никога не се е навел“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети