Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Найо ми каза, че министърът на МВР е на ГЕРБ (ВИДЕО)

Политика

Петков: Найо ми каза, че министърът на МВР е на ГЕРБ (ВИДЕО)

Петков: Найо ми каза, че министърът на МВР е на ГЕРБ (ВИДЕО) - Tribune.bg

„Днес разбрах, че Бойко Борисов е говорил главно с Найо - нашият PR. Аз също говорих с него, за да видя какво мисли. Найо ми каза да предам на Борисов да не се притеснява толкова много. Голяма част от бъдещето на това правителство ще се случи, когато имаме симетрия и във външните отношения. Найо ми каза, че министърът на МВР е на ГЕРБ, така че няма смисъл да се правим, че не е“. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред журналисти, в отговор на днешното изявление на Бойко Борисов.

„Найо ми каза, че като вече си бил премиер спокойно може да си външен министър, защото човекът, който държи най-важните дипломатически отношения в една държава е приемиер. Найо държи най-много бъдещите назначения в регулаторите да бъдат независими хора“, продължи Кирил Петков. 

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви, че може да гарантира, че акад. Денков, Асен Василев и спорният министър не са замесени в корупция.

„Сигурен съм, че системата не е изчистена. Всички ние трябва ежедневно да се борим с корупцията. Найо ми каза да кажа на Бойко Борисов да не се притеснява за спортния министър. Човекът е много чист. Прави най-доброто, което може“.

На обвиненията в корупционни схеми Кирил Петков заяви:

„Нито стотинка не съм взел. Само заплатата от НС. Може да се провери“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети