Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Никой не трябва да бъде наведен само защото едната страна казва, че „това са моите нови условия“

Политика

Петков: Никой не трябва да бъде наведен само защото едната страна казва, че „това са моите нови условия“

Петков: Никой не трябва да бъде наведен само защото едната страна казва, че това са моите нови условия - Tribune.bg
Снимка:

Бившият премиер с поредно „ексклузивно“ интервю по БТВ – малко преди служебният кабинет да обяви какво става с американските танкери

„Никой не трябва да бъде наведен само защото едната страна казва, че „това са моите нови условия“. Ако си изпълнят условията по договора, няма лошо в това да преговаряме. Ако „Газпром“ започне да изпълнява договора си за доставки на газ, това е първа стъпка към възстановяване на доверието“.

Това обяви в поредно ексклузивно интервю пред БТВ бившият премиер Кирил Петков.

Той се появи от телевизора 2 часа преди насрочения брифинг на служебния кабинет, на който ще бъде обявено какво е решено за танкерите с американски втечнен газ.

„Този вариант, в който танкерите да бъдат купени е възможно най-доброто, което предишното правителство можеше да остави на служебното“, каза Петков. Бившият премиер допълни, че се надява служебният кабинет да приеме танкерите.

Той коментира още, че отцепниците от ИТН са се доказали като хора, които спазват обещанията си към народа и лично той ги припознава като свои. Петков нито отрече, нито потвърди, че отцепниците ще бъдат водачи на листи на ПП.

„Данните ни показват, че от ПП имаме огромен шанс да имаме повече от 121 депутата в следващото правителство и да довършим работата си“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати