Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Нямаме меки диалогични китки, 2 млрд. лева спокойно можеха да отидат в „бебетата“ на Гроздан“

Политика

Петков: Нямаме меки диалогични китки, 2 млрд. лева спокойно можеха да отидат в „бебетата“ на Гроздан“

Петков: Нямаме меки диалогични китки, 2 млрд. лева спокойно можеха да отидат в бебетата на Гроздан - Tribune.bg
Снимка:

„Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си“, хвали се премиерът в оставка

Премиерът в оставка Кирил Петков се обърна към сподвижниците си с пост в социалните мрежи.

Скъпи приятели, искам да Ви кажа благодаря, че сме заедно зад това решение днес. Ние от „Продължаваме Промяната“ сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, защото, каквото и да си говорим, избрахме да нямаме отново за партньор Слави Трифонов (с приятел Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов“, написа той.

„Всеки бранд е обещание, а всеки добър бранд е обещание добре спазено.   Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме“, хвали се Петков.

„Сега тези 2 милиарда лева, които използвахме за икономически мерки, спокойно можеха да отидат в 8 човека („бебетата“ на Гроздан, както той ги наричаше) и днес щяхме да сме си спокойно на власт. Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под претекст за “диалогичност.“  Независимо от ПР опаковката на едно ново мнозинство, докато хората, които решават, са същите, всичко е прах в очите.  Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме принципите си, рано или късно, ще си върнем държавата.  Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го направим!   Благодаря, че сме заедно!“, завършва той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати