Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков потвърди, че е искал Кирил Ценкин да отговаря за изборите: Исках да има честен човек начело на щаба!

Политика

Петков потвърди, че е искал Кирил Ценкин да отговаря за изборите: Исках да има честен човек начело на щаба!

Петков потвърди, че е искал Кирил Ценкин да отговаря за изборите: Исках да има честен човек начело на щаба! - Tribune.bg
Снимка:

„Свидетели сме на започването на най-мръсните кампании. Вчера арести на висши длъжности лица в митници без яснота, днес изчезва главният секретар, Калин Стоянов излъга, че не знае какво се случва с Коцев”, обяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред журналистите в парламента.

По-рано Калин Стоянов обясни, че съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков е искал зам.-министър Кирил Ценкин да бъде шеф на оперативния щаб за изборите.

„Аз му отговорих, че няма как лице от политически кабинет да бъде там”, коментира Стоянов, след което подчерта, че в неговия кабинет не е идвал нито Бойко Борисов, нито Асен Василев, а само Кирил Петков.

Според Петков обаче Калин Стоянов започвал мръсна кампания.

„Исках да има честен човек начело на щаба на изборите. Господин Стоянов е имал двама шефове-Борисов и Пеевски. Готов съм да отида на детектор на лъжата”, заяви Петков.

Ценкин е човекът от НСО, който се е грижил за охраната на Кирил Петков в периода, в който беше премиер. Той беше поставен за зам.-министър на вътрешните работи.

Ген. Атанас Атанасов обясни, че по време на закритото изслушване в пленарна зала Калин Стоянов е отказал да предостави информация относно Нотариуса и е нарушил закона.

“Ще видим как да процедираме относно това нарушение”, закани се Атанасов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети