Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Ръководството на БСП зашлеви не просто Сергей Станишев, а председателя на ПЕС

Политика

Петков: Ръководството на БСП зашлеви не просто Сергей Станишев, а председателя на ПЕС

Петков: Ръководството на БСП зашлеви не просто Сергей Станишев, а председателя на ПЕС - Tribune.bg
Снимка:

АБВ няма да приема отпаднали кандидати на БСП

„Ръководството на БСП зашлеви не просто Сергей Станишев, а председателя на ПЕС“, коментира пред БНТ председателят на АБВ Румен Петков.

Той посочи, че би посъветвал Станишев „ако има човешко и политическо достойнство" да не участва в предстоящите избори за Европейски парламент. По думите му, Елена Йончева е постъпила некоректно със Сергей Станишев, приемайки да бъде водач на листата на БСП.

Петков каза още, че АБВ няма да приеме в листата си отпаднали кандидати за европейските избори на БСП и че партията има много номинации за вота.

Председателят на АБВ коментира, че нападките на лидера на БСП Корнелия Нинова към Ивайло Калфин "са лъжа" и заяви, че когато той е бил социален министър най-много хора са получили увеличение на пенсиите.

Той прогнозира и че широк ляв мандат няма да се случи. „След като ние и още 7 партии обявихме идеята за свикване на референдум, другото мълчание е несериозно .Да загърбиш идеята за мира, за разоръжаването е трудно обяснимо“, заяви Петков. Коментарът му е по повод липсата на реакция от страна на БСП на партийната инициатива за предизвикване на референдум за неразпространение на ядреното оръжие.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати