Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С 4500 гласа: ПП-ДБ-СС обявиха разгромна победа. Кметът: „Ние не вярваме в малките хора, ние вярваме в хората с големи мечти“

Политика

С 4500 гласа: ПП-ДБ-СС обявиха разгромна победа. Кметът: „Ние не вярваме в малките хора, ние вярваме в хората с големи мечти“

С 4500 гласа: ПП-ДБ-СС обявиха разгромна победа. Кметът: Ние не вярваме в малките хора, ние вярваме в хората с големи мечти - Tribune.bg
Снимка:

Петков се разчувства: Промяната е бавна, но е от днес необратим процес!

Кирил Петков благодари на всички хора, които са повярвали, че бъдещето на техния град зависи от самите тях.

„Промяната е бавна, но е от днес необратим процес. Няма кмет, който да разчита от днес нататък на клиентелиста подкрепа, няма кътче в България, което вече да е гарантирано. Всеки кмет трябва да работи за хората, ако иска да остане на власт. Благодаря на целия отбор“, заяви Петков на брифинга на коалицита след излизане на резултатите от вота в София и страната.

Новият кмет също започна с благодарности.

„Благодаря ви от все сърце, оценяваме го. Всеки един от вас е причината ние да бъдем оптимисти, че София я чакат добри времена“, каза Васил Терзиев, който спечели с 4500 гласа след изключително скъпа няколкомесечна кампания.

Той благодари на СИК-овете, че са „опазили“ победата му и заговори за „активни мероприятия и безобразия, които се сътвориха“.

„Сега предстои да докажем, че освен да печелим избори можем и да управляваме, ще работим отговорно и мотивирано, за да видите, че може и да е по различно“, обеща Терзиев.

„Ние не вярваме в малките хора, ние вярваме в хората с големи мечти. София да бъде градът с големи мечти и градът да им дава възможност да ги реализират“, каза избраният кмет и се оплака от многото наследени проблеми.

Борис Бонев обяви политическо земетресение в София. „Това не е просто победа, това е разгромна победа на досегашния модел и възложиха именно на нас да променим София“, смята той.

„Ще работим с това София да не я е срам да се погледне в огледалото“, обеща Бонев.

„Ние по никакъв начин не приемаме, че подкрепата, която сами си извоювахме е благодарение на г-н Борисов. Ако някой дължи обяснение на партията си, това е той“, каза още Борис Бонев. Минути по-рано с много по-мек тон Кирил Петков беше благодарил на „десните хора, включително г-н Борисов“, че са гласували за Терзиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп