Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петя Аврамова: Обидите и етикетите, които ни лепят, няма да изтрият свършеното от нас

Политика

Петя Аврамова: Обидите и етикетите, които ни лепят, няма да изтрият свършеното от нас

ПЛАТЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

ПЛАТЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

Снимки на няколко от завършените или продължаващи ремонти на републикански пътища в област Враца, публикува бившият министър на регионалното развитие Петя Аврамова.

„Строежът на отсечката Ботевград – Мездра от нашата Северозападна магистрала и на общински пътища, които са ремонтирани или се ремонтират със средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов. Дали е много или малко не би трябвало да кажа аз. Горда съм, че съм била част от управление, което е направило за област Враца това. Заедно с колегите ми министри, народни представители и кметове работихме в екип за добри пътища, подменени водопроводи, обновени площади, спортни и административни сгради, училища, детски градини.  Затова вярвам, че жителите на област Враца ще ни подкрепят“, написа тя във Фейсбук.

„Защото направеното няма да изчезне, ще се ползва от хората, без значение колко пъти някой казва, че го няма, че е лъжа. Обидите и етикетите, които ни лепят, също няма да изтрият свършеното от нас. И да, необходимо е да се направи още много. За да продължим ни трябва доверието на гражданите“, гласи още постът ѝ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още