Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пиарката на Нинова скочи на червена журналистка

Политика

Пиарката на Нинова скочи на червена журналистка

Пиарката на Нинова скочи на червена журналистка - Tribune.bg
Снимка:

Текстът срещу журналистка Къдринка Къдринова се появи на страницата на телевизията на БСП

Телевизията на БСП скочи срещу лявата журналистка Къдрина Къдринова със статия, която е озаглавена „Награда за провокация, или когато талантът е просто параван“. Подписана е от пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева.

От текста първо става ясно, че Къдринова е била поканена и е имала възможност да говори пред социалистите на Бузлуджа, защото е получила наградата за политическа публицистика „Георги Кирков - Майстора“. Не става ясно за какво точно е получена наградата, а става ясно, че речта ѝ била не достатъчно силна и убедителна, по тази причина тя използвала цитати от авторитетни личности.

„Случаят с Къдринка Къдринова е точно такъв. Тя използва няколко извадени от контекста цитати на една от най-светлите личности на социалистическата идея Георги Кирков, казани преди повече от 100 години, за да обоснове, че… днес лявото извън БСП е една огромна маса, която стои непредставена. В цитат на Кирков тя облече и любимата опорна точка на малобройните недоволстващи от ръководството в БСП, че партията трябва да е интернационалистка и в никакъв случай не бива да е традиционалистка и патриотична.“, пише в нападателната статия.

Според автора Къдрилова използвала “многохилядна аудитория“, за да прави реклама на сайт. И едва ли друг път щяла да „има шанса да говори“.

Следва анализ на „несъстоятелността на всяка една от тезите, които Къдринка Къдринова опита да прокара“.

После идва ред на това, че социалистите аплодирали лидерката на БСП Корнелия Нинова и по тази причина речта на Къдринова била обида за тях. Останало било усещането за липса на такт и добро възпитание.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати