Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пламен Нунев: Предстоящите избори са демократичният начин да заявиш мнението си

Политика

Пламен Нунев: Предстоящите избори са демократичният начин да заявиш мнението си

Пламен Нунев: Предстоящите избори са демократичният начин да заявиш мнението си - Tribune.bg
Снимка:

„Дали е време на криза или не, ГЕРБ винаги е разчитал на всички български граждани, които подкрепят политиките на правителството. Надяваме се повече хора да упражнят правото си на вот и да изразят гражданската си позиция. Защото точно изборите са демократичният начин да заявиш мнението си“. Това заявява в интервю за briag.bg депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев.

Той подчертава, че ГЕРБ винаги е имала твърдо ядро.

„Малко или много сме се капсулирали през годините, но сега, на тези парламентарни избори мисля, че е време да се отворим към по-широкото дясно пространство. Колкото до грешките, да, допускали сме такива. Само който не работи, той не допуска грешки и това не е клише, лишено от смисъл, историята показва, че това са фактите. По-важното е, че имаме смелостта да си признаем грешките, пропуските и да се поучим от тях. По този начин винаги продължаваме по-силни напред. Убеден съм, че и сега ще е така“, заявява той.

Нунев успокоява, че няма да има проблем с провеждането на изборите заради пандемията.

„Хората трябва да са спокойни, че ще бъдат взети всички необходими мерки за тяхната безопасност. ЦИК и здравното министерство, Националният оперативен щаб и Националният ваксинационен щаб ще гарантират това“, обеща той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп