Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Плевнелиев: Румен Радев се подигра на собствената си партия

Политика

Плевнелиев: Румен Радев се подигра на собствената си партия

Плевнелиев: Румен Радев се подигра на собствената си партия - Tribune.bg
Снимка:

Президентът се самоназначи за втори мандат, каза Росен Плевнелиев

„Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, но го обяви по недемократичен начин. Той се подигра на собствената си политическа партия, самоназначи се за втори мандат“. Това каза по Нова телевизия президентът в периода 2012 - 2017 г. Росен Плевнелиев. По думите му Радев е популист.

„Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си. Имаме президент популист, генерал-русофил, който води битка за властта“, смята Плевнелиев.

„Радев единствено води битка срещу правителството, обслужвайки собствената си партия, която е в опозиция. Един президент не се мери по рейтинга, а по прогреса и успеха в обществото. Радев не ни помага по пътя към европейското и демократично развитие на България", коментира още Плевнелиев.

Според него Радев съзнава, че не може да има втори мандат без подкрепата на БСП и ДПС и си дава сметка, че неговата съдба ще се реши на парламентарните избори, а не на президентските. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

:) Смешно е Роско Боско да говори за недемократични начини, когато се превърна в един безличен слуга на комуниста Борисов, който погазва демокрацията ежедневно.
07.02.2021 11:31 / Отговор
Демократичен тъпак Например?
07.02.2021 11:46
:) Наистина ли след десет години режим Борисов ми задавате подобни въпроси? Явно същия въпрос сте питали, когато сте защитавали и комунистическия режим от "лошия" Запад. Борисов, който потъпка свободата в медиите и да се изразява главно пропагандата на властта, унищожи институциите, мята от джипа парите на данъкоплатеца от свое име, погазва всякакви закони, незачита човешките права като случая с Бююк, който по бързата процедура го предаде на Ердоган, с Пеевски си има прокуратура -бухалка, която дори не си прави труда да провери записите с неговия глас, прокуратурата не поиска дори да попита Борисов коя е “прекрасната госпожа” нищо че Борисов медийно оповести, че знае коя е... и всички хиляди примери, които са ежедневие и няма смисъл да ги изброявам на трол, който се прави, че не вижда очевидното 10 години.
07.02.2021 11:59
До :) Пак едни и същи глупости плещиш, и ги повтаряш отред назад и обратно! Досаден като лепкав Гей ,който дразни за да го начешат! Точно медиите ли е потъпкал бе Олигофрен, които цяло лято ни представяха Лумпените и футболните агитки като някакъв "грандиозен" протест? Май сте се събрали шайка "обратни", написали сте каква е истината, и от там нататък пишете точно обратното ! Обикновени пее'раси, Сър !
07.02.2021 12:11
ОЛАФ.... ОСВЕТИ КОРУПЦИЯТА НА НЕДОСТОЙНИЯ КРЪГ"РАДЕВ".......
ОЧАКВАМЕ ОТ ПОЧТЕНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СКОЧАТ СРЕЩУ ТАЗУ КОРУМПИРАНА БАНДА"РАДЕВ", ТАКА КАКТО В РУСИЯ СКОЧИХА НА ПУТИН........
ВЪН НА БОЛШЕВИШКИТЕ МУТРИ!!......
07.02.2021 12:43
Демократът! Президентът Росен Певнелиев е на светлинни години от Фигуранта -
самосъздал се в обществото, състоятелен,
интелигентен, харизматичен, говори свободно, (не срича заизустени чужди текстове),
има ярки антикомунистически и демократиични позиции,
с ясен поглед (и в двата аспекта), излъчва откритост и безхитростност (а не задкулисни тежнения),
Високо цене'н по света, канен на най-високи форуми, както и президентът Петър, член на Настоятелството на Александрийската библиотека, като двамата са близки ("еднаква кръвна група") от самото начало.
Кои са приятелите на Фигуранта? Отровното трио, Маямата, Дионисий, Р. Инджова, Костя Копейкин...
"Кажи му кои са приятелите, за да ти кажа какъв си".
07.02.2021 12:58
Покажи всички
Тартаковер " Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат..." -заяви този палячо. Също така никой не е изненадан, че той се включи в плюенето на колегата. Като жалка душица, отдавна го мрази и няма как да е иначе, когато рейтингът му в последната година беше 5 % !!!, а на Радев над 10 пъти по-висок !
Лъжите и празнословието му, които прочетох тук, няма да коментирам, тъжно е. Тъжно и неприятно е, че сме изгубили 5 години от определеното ни време с политици палячовци, или корумпирани бандити и търговци с нашето щастие и живот.
07.02.2021 11:38 / Отговор
Леля Цена от другия вход Изядохте ли туршията,или има още?
07.02.2021 11:48
Късмек Десин Роско е в плен на Ленинското "учение" за партията , което между другото е изведено съвсем логично , но не е догма и не може да обхване многообразието на живота . Индивидуалността на тоя плужек е винаги в синхрон с партията , която е права , дори като греши !
07.02.2021 11:45 / Отговор
ТРАКТОРИСТ-ПИЛОТ-ТРОЛ-ПЕДЕРАСТ-ИЗГУБЕН БЕЗВЪЗВРАТНО В МИНАЛОТО-ФРОЙД Когато достигнете нивото на този палячо и Роско Боско,тогава можете да пишете надменно и подигравателно за него! Той е по- умен и по- богат от двама ви,ако сте двама ,а не сте един и същ онанист,който знае всичко и за всички,но си реже стари обувки за чехли пред вратата на миришещия на пържено и туршия апартамент!Комплексари сте се родили,няма как да умрете други!
07.02.2021 11:45 / Отговор
:) Плевнелиев като президент имаше своите адекватни и достойни позиции, но след това се обезличи напълно и стана шута на властта, който го разкарват като панаирска мечка по медиите, да избълва наизустените опорни точки спуснати му от пропагандата на Борисов/Пеевски. Плю на достойнството си този човек и вече няма как да му викам Плевнелиев, Роско Боско му отива повече.
07.02.2021 11:47
Вярвай си ! Понеже е по-умен , затова Винету му удари един зад врата на пресконференция и той не се обиди ! Защото е бизнесмен и си гледа келепира , нали ? Влечугото си е влечуго и само гербераси и педераси не могат да го осъзнаят !
07.02.2021 11:56
Тартаковер Завчера една плесница
аз изядох например
от един простак - бъбрица.
Ах! Какъв постъпък чер!

Що вий мислите, че сторих?
- Че предложих там дуел?
Не, аз хитро се престорих,
нищо че не съм видел.

ОТ "Средство да нямаш врагове"-- Иван Вазов
07.02.2021 12:06
ЛУДАТА ТАРТА ПОКАЗВА КАКВО Е НАУЧИЛ В ИНСТИТУТА ЗА УЧИТЕЛИ..................................... ОЦЕНЯВАМ ГО КАТО СЛАБ УЧИТЕЛ.... ВИЖТЕ НИВОТО НА ПРОСТАКА-РУМЕН РАДЕВ........
07.02.2021 12:47
Най - ми хареса "Голата истина"в ПИК , където един "борец" срещу мутрите, и защитник на "морала", е заврял една полуплешива глава между два женски крака, и рови ли рови с език! Това не е като ченгеджийските постановки с някакви чекмеджета!
07.02.2021 12:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети