Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Плевнелиев: Шпионският скандал е автентичен - много отдавна стана ясна силата и размерът на руската хибридна атака в България

Политика

Плевнелиев: Шпионският скандал е автентичен - много отдавна стана ясна силата и размерът на руската хибридна атака в България

Плевнелиев: Шпионският скандал е автентичен - много отдавна стана ясна силата и размерът на руската хибридна атака в България - Tribune.bg
Снимка:

У нас има много руски разузнавачи и мрежи на влияние, смята президентът в периода 2012-2017 г.

„Шпионската афера е автентична. Приветствам действията на българските институции и дори ги считам за леко закъснели, защото много отдавна стана ясна силата и размерът на руската хибридна атака в България. За това са изписани не един или два доклада на ДАНС”. Това заяви президентът ‎2012‎ – 2017 г. Росен Плевнелиев пред Нова ТВ.

„Ние не изгонихме руски агенти, когато много други държави го направиха. Както винаги, плащаме високата цена на собственото си нежелание да покажем кои сме ние, кое е нашето семейство, как отстояваме своята геополитическа посока. България трябва да покаже характер”, коментира още Плевнелиев.

Той смята, че у нас има много руски разузнавачи и мрежи на влияние.

„Българската православна църква отдавна се превърна във филиал на руската и ни кара да се срамуваме. Тези неща, рано или късно, ще станат обект на българските институции с цел защита на националния интерес”, заяви Плевнелиев.

Той свърза и настоящия президент Румен Радев с изместването на обществените ценности в България заради руска дезинформация.

„Дотам сме я докарали, че президентът, в реч за 6 септември, излиза и казва, че отдавна нямаме идеал и сме загубили нашата посока и цел. Нима това е така?”, запита Плевнелиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Недоразумението Тази подлога защо още не е вкаран в лудницата. С мазната си физиономия ръси само простотии от екрана. Не трябва да му се дава трибуна, ако някой е шпионин това е той, в услуга на Австрия, Германия и САЩ.
13.09.2019 09:33 / Отговор
dani България е център на ГРУ от където то действаше срещу Черна гора,Полша и Чехословакия.Руското посолство има 70 разузнавача и необезпокоявани си работят .Никой не знае колко са руските агенти от смесени бракове а и не само в управлението на държавата,църквата и местната власт.БГ контраразузнаването умишлено нехае защото високите позиции и оперативните са роднини на бивши хора на службите верни на "БКП" и руското разознаване (те са обучавани там).Трябва тотално преустройствона сужбите да не се правят на "умрели лисци" ,а да защитават българските интереси да не ни наричат на запад КУПЕНАТА ДЪРЖАВА и да сме вечния донор на русия.44г крадат златния ни резерв,56г крадат златния ни резерв,74г крадат златния ни резерв,зануляват ни с аец Белене,крадът урана ни ,крадат парите от КТБ с помоща с нашите алчни нарушветени русофили,е какво правим живеем да храним руснаците .Решетник каза в интервю,че България трябва ВИНАГИ да "помага" на русия.
13.09.2019 10:53 / Отговор
ДО НЕДОРАЗУМЕНИЕТО АБЕ,ТИ ВЯРНО СИ НЕДОРАЗУМЕНИЕ,НО СИ И ПСИХИЧНО БОЛЕН "ЧОВЕК"!
13.09.2019 13:34 / Отговор
Теди Плевнелиев както винаги точен , аргументиран , критичен към "петата колона " у нас и загрижен за това , на къде сме тръгнали ????Прав е , че реакцията е закъсняла , но все пак се посочват "килливите ризи " на" БОГОИЗБРАНИТЕ" от ПРАВОСЛАВНИЯ ХРИСТИЯНИН Решетников и нговото второ АЗ у нас - МАЛИНОВ , които се опитват да ни водят като стадо овце към ПРАВОСЛАВНИЯ РАЙ , находящ се КЪДЕ ????ВЕВРАЗИЯ !!!!
13.09.2019 15:13 / Отговор
Бесен Недоразумението е верно такова, и то голямо! Плюенето по Плевнелиев е отличителна черта на всякакви русофилистици и родоотстъпници!
13.09.2019 16:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати