Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пловдивските социалисти не бяха допуснати на „Позитано“ 20, записаха Фейсбук послание към Нинова

Политика

Пловдивските социалисти не бяха допуснати на „Позитано“ 20, записаха Фейсбук послание към Нинова

Пловдивските социалисти не бяха допуснати на Позитано 20, записаха Фейсбук послание към Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Пловдивските социалисти не успяха да влязат и да се срещнат с лидера си Корнелия Нинова. Те отидоха на „Позитано“ 20, за да внесат протестна позиция срещу решението на Националния съвет на БСП за изключване на Георги Гергов от партията. След неуспешния опит ръководството на БСП-Пловдив записа Фейсбук послание към председателя Нинова.

„За нас битката не е приключила, тя е битка за чест и достойнство, за демократичните принципи в БСП, за спазването на Устава“, заяви в посланието Нина Чавдарова, заместник-председател на БСП-Пловдив. Те обясниха, че Нинова е имала ангажименти и не могла да ги приеме.

Георги Търновалийски обясни, че решението за изключване на Гергов е нелегитимно, тъй като Гергов не е член на Националния съвет и той не може да го изключва. Търновалийски каза, че колегите им от Перник, Варна и Криводол ги подкрепят. Той се възмути, че всичко това се случва в момент преди избори.

След това пловдивските социалисти обявиха, че няма повече да се унижават да чакат среща с Нинова и си тръгнаха.

Те нарекоха лъжа думите на Свиленски, че има стотици молби за членство в партията след напускането на Гергов.

Малко по-късно отново във Фейсбук от БСП-Пловдив написаха: „Ние виждаме, че се отстрелват силните на деня в БСП. Изпълнителното бюро се разграничи от кмета на Перник Станислав Владимиров, който е кмет на годината и докара вода в града, затова че не следвал политиките на партията. Преди време имаше намеци за президента Румен Радев. Сега отстраняват Георги Гергов.  Всичко това се прави с оглед реденето на листите за предстоящите избори“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати