Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Почти до бой: „Възраждане“ скочиха на Монол Пейков – бил пиян и по тениска

Политика

Почти до бой: „Възраждане“ скочиха на Монол Пейков – бил пиян и по тениска

Почти до бой: Възраждане скочиха на Монол Пейков – бил пиян и по тениска - Tribune.bg

Почти до бой се стигна в пленарната зала по време на дебатите по президентското вето върху решението на МС и НС да дадем БТР-и на Украйна.

Напрежението се покачи след изказване на Ивайло Мирчев, който поиска отговор от „Възраждане“ кой от „ръководството на партията е набил общинският съветник Иван Алексиев“. Последваха подвиквания и размяна на реплики.

След Мирчев думата взе Костадинов, който заяви, че правителството „следва чужд интерес“ като от залата се чу как Манол Пейков от ПП-ДБ на няколко пъти подвиква от място: „Руският, руският!“.

Заместник-председателят на НС даде почивка от 15 минути като депутати на „Възраждане“ отидоха при Пейков да му търсят сметка. Наложи се други народни представители и квестоврите да успокоят страстите.

След като поднови заседанието, Росица Кирова съобщи, че поведението на депутатите от „Възраждане“, които отидоха да се бутат с Манол Пейков, ще бъде обсъдено на следващия председателски съвет в НС.

После депутатите на Костадин Костадинов поискаха Манол Пейков да бъде отстранен от заседанието, защото бил по „тениска“ и „смърдял на бъчва“, защото бил пиян и позор за парламента.

Облечете си сакото, обърна се Кирова към Пейков и той го направи. След това депутатите пристъпиха към гласуване на президентското вето. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети