Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Подготовка за властта: Протестъри вече правят списъци с „гербави подлизурковци“

Политика

Подготовка за властта: Протестъри вече правят списъци с „гербави подлизурковци“

Подготовка за властта: Протестъри вече правят списъци с гербави подлизурковци - Tribune.bg
Снимка:

Протестъри продължават да демонстрират отношение към демокрацията, изчерпващо се с одобрение само за хора с техните възгледи. През последните месеци фейсбук се превърна в поле за грозни обиди към инакомислещите, а някои представители на протеста вече признават, че си правят списъци с политически опоненти, с които да се разправят след като са взели властта.

Доста директно признание дойде от Христо Христев, доцент по Европейско право в Юридическия факултет на СУ.

„За протокола само да подчертая, че си водя на списък всички гербави подлизурковци, които подпляскват на всички безумия на Борисов и се подиграват на хората, които реагират на войнстващото тържество на баналната простащина... Драги люде, няма да ви забравим“, заканва се Христев.

Авторът не е медийна фигура, но според запознати някога е бил в ръководството на младежкото БСП, което напуска. По-късно и в „Да, България“, които обаче също напуска, защото му се струват „прекалено десни“.

Статусът мистериозно изчезва по-късно, но вече е документиран от журналиста Евгени Петров, който го споделя във Фейсбук.

„Светослав Божилов, току що попаднах на това и буквално онемях. Ти си харесал това? Кажи ми, че е някаква грешка, в противен случай не зная какво да мисля за твоите демократични ценности. Не ви ли е рано за списъци?“, пита Петров свой познат.

Божилов впоследствие заявява, че не е прочел целия пост и затова го харесал.

Друга е версията за Светослав Божилов на журналиста Недялко Недялков.

„Основател на „Глобална България“ - заедно с Иван Кръстев, Бориславова и Прокопиев. Проектът на Сорос, който фактически зачена политическа партия ГЕРБ и изстреля Бойко Борисов във властта. Не е никаква грешка и превъзбуда. Тези момчета отдавна се продадоха на дявола. В конкретния случай - на Черепа, едно от материалните му проявления. Символиката на тяхното протестно движение е некрофилска. Образът на смъртта е преобладаващ - празни ковчези, електрически стол, провесени бесилки, черни чували пред дома на министър-председателя“, смята Недялков.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

кесо Абе, тоя нов Ристю /Христо Христев де/ да не е от "екипажа на "стария морски вълк" Бай Ристю десантчика? Щот и той цел "корсарин" бре. Те сега вече нема начин да не преборят "тиранията" двамата "абордажни вълци" - Ристьовците. Па после как са ги учили техните дядовци и бабки от преди 76 години "ела, таварищ Путин, помози".
15.08.2020 13:48 / Отговор
Киро Бизона Христо Христев, а? Веднъж съм го виждал – грозно, гърчаво, устато говедце, на което само един да му вкарам и ще се изпусне по голяма нужда! И то така щ се изпусне, че ще се обезлайни и ще трябва да му преливат от жизненоважната субстанция! Само дано в болницата не сбъркат сфинктера с устата му! Нещастник! Продължавай да се дървиш, избушеняк!
15.08.2020 18:15
Mileva Mnogo vajno `- praveli spisazi ! Sigurno i diplomite im sa plateni !!!
15.08.2020 13:58 / Отговор
Рундьо Рундев пита А списъците нали на руски език ще ги пишете?
15.08.2020 20:18
За съжаление така наречените, на протеста, "млади хора учили в чужбина" са просто несретници, не успели там и разочаровани. Дошли тук да се ежат и да се правят на успели. Като заговорят се вижда, че в главите им е пълна каша. А "онова нещо" с вдигнатото юмруче, доста е летяло на високо, без кислород и нищо не му е останало в главичката, освен мераци да е Пиночет. Спомнете си как дойде на власт Пиночет, след голяма стачка и извънредно положение. И после враговете на стадионите-разстрел. Май това е!
15.08.2020 14:45 / Отговор
За много голямо съжаление, вие сте пълни Куковци. Знаете ли, че вождът ви, щял да прави рестарт на вселената, от радио Карлуково се обадиха.
15.08.2020 15:52
Пссст! Пссст! Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
Подписвайте петицията -> https://www.peticiq.com/198975
15.08.2020 20:19
Анастас #БъдетеПолитическиГрамотни

#НеБъдетеБуратиноДългоносий
#НеБъдетеКостовашкиЗлобниПомияри
#НеБъдетеГлистиКатоМазолГлишев

ДеБъйците и Костовашките Дръгалефци се осраха звучно ...
Доказаха, че са на страната на
Руските Пучисти и Мутрите на Божков и Маджо.
За Мутрата Радев, Мазолова, Румен Петков,
Божков TV, ПроКОНПИев, Сашо Дончев, Мутафчийски ...
да споменавам ли ??!!?

(обобщително безкомпромисно)
15.08.2020 15:54 / Отговор
Иво Само се чудя на тия другарчета през зимата как ще я карат през зимните месеци на улицата да се търкалят по земята ако стане -10 градуса със обилен сняг!Спалния чувал няма да ги спаси!Шефовете им ще са си на топличко вкъщи пък те ха ха ха ха.........
15.08.2020 16:54
6 Дубайският Гуру, днеска ще им икономиса по една надница на барикадистите - щял да пише деня за "дъждовен". Ай, честито!
15.08.2020 20:25
Браво! От петицията: България Несебър • Може ли президент, грубо нарушаващ конституцията, в която се е клел да говори за спазване на конституцията? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, издигнат от руски шпионин и посочен като фигурант на престъпните групировки да говори за национално достойнство, липса на зависимости и да му се има доверие да състави компетентен и независим служебен кабинет и да проведе честни избори? Моят отговор е НЕ! • Може ли президент, който за пет години не е дал едно интервю с журналисти от всички медии, без предварително да са подбрани и не е дал един отговор на неудобните му въпроси, който притиска БНТ със заплашителни писма и праща агитки биячи за физическа саморазправа с телевизията да говори за свобода на словото? Моят отговор е НЕ! •..........(продължава)
15.08.2020 20:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети