Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Подписите не достигат: ЦИК заличи регистрацията на коалиция „Има смисъл“ на Виктория Василева

Политика

Подписите не достигат: ЦИК заличи регистрацията на коалиция „Има смисъл“ на Виктория Василева

Подписите не достигат: ЦИК заличи регистрацията на коалиция Има смисъл на Виктория Василева - Tribune.bg
Снимка:

Централната избирателна комисия заличи регистрацията на коалиция „Има смисъл“ на Виктория Василева за участие в изборите на 27 октомври. Причината са недостатъчно събрани подписи. 2500 коректни подписа са необходими за участие на вота, а проверката в ГРАО на списъка с избиратели, подкрепящи регистрацията на коалиция „Има смисъл“, показва, че общият брой коректни записи са по-малко.

Независимата депутатка Василева влезе в последния парламент с листата на „Величие“, а преди това беше народен представител от ИТН. Преди години тя е част и от СДС.

От коалицията няма да обжалват решението, обясни Василева във Фейсбук.

„ЦИК нямат никаква вина. Казвам го, защото всички се упражняват само върху тях. Знаем чия е вината, но нито ще обвиняваме, нито ще обясняваме, нито ще хленчим. Единственото, което ще направим е да поправим тази „грешка“ на изборите през пролетта на 2025 г. Това е! Нищо страшно не се е случило. Много по страшното е че двама мъже, смели български воини отлетяха завинаги към вечността! Светъл път на душите им!!“, написа тя.

„Приемаме всичко със спокойствие и достойнство. Просто не трябва да спираме, защото ИМА СМИСЪЛ само и единствено в действието и да продължим да следваме избрания път! Благодаря на всички, които вярват в нас! P.S. На всички, които сега ще започнат да злорадстват искам да кажа само-“Не се хабете! Отдавна сме имунизирани срещу вашата омраза и отрова”, завършва Василева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети