Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Покана за лидерска среща от Нинова: Борисов прие, а ПП - отказаха

Политика

Покана за лидерска среща от Нинова: Борисов прие, а ПП - отказаха

Покана за лидерска среща от Нинова: Борисов прие, а ПП - отказаха - Tribune.bg

На обща лидерска среща е поканила председателите на политическите партии в НС лидерът на БСП Корнелия Нинова.  Пред журналисти тя обяви, че е изпратила официални писма за предстояща лидерска среща с покани към лидерите на останалите политически формации в 48-ото Народно събрание за утре от 11:00.

Участие е потвърдил и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Време е за сериозен разговор между лидерите на партиите”, написа лидерът на ГЕРБ във Фейсбук страницата си.

„Не съм поставял условия. Решението на Националното ни събрание е ясно – не можем да участваме или да подкрепим кабинет на БСП“, пише още бившият премиер.„Време е за сериозен разговор. Дължим уважение и отговорност пред избирателите си“, завършва Борисов.

Корнелия Нинова не пожела да каже кой друг ще дойде на срещата – „ ще видим”, загатна тя.

Ясно е, че „Възраждане” няма да участват. „Ние се виждаме всяка сряда и резултат от тези срещи няма, посочи лидерът на партията. Костадинов отбеляза, че виждат някои приоритети, по които БСП вече са започнали да говорят и които са поставени доста по-рано от неговата формация. Но има и други теми, по които не срещаме подкрепа от левицата

„Продължаваме промяната” няма да се отзоват на покана, съобщи Асен Василев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети