Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политическият проект на обвиняемия Васил Божков вече е регистриран в съда

Политика

Политическият проект на обвиняемия Васил Божков вече е регистриран в съда

Политическият проект на обвиняемия Васил Божков вече е регистриран в съда - Tribune.bg
Снимка:

Политическият проект на укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков беше регистриран в Софийския градски съд. От „Българско лято“ се похвалиха, че имали над 3 200 подписа при необходими 2500. Документите внесоха председателят на платформата Борил Соколов и членове на Националния съвет, показват снимки във Фейсбук страницата на проекта.

Укриващият се в Дубай бизнесмен направи първата си среща с хората от „Българско лято“ онлайн в края на минилата година. Божков, срещу когото има повдигнати 19 обвинения в България, се включи тогава чрез видеообръщение в заседанието.

В началото на януари за председател бе избран Борил Соколов. Соколов е на 36 години и през по-голямата част от професионалния си път е работил в „Еврофутбол“, като от няколко години е бил директор на отдел „Маркетинг“.

Последната изява на Божков, свързана с политическите събития в страната, беше белязана от упрек към президента Румен Радев. От Дубай хазартният бос изрази разочарование, че Радев не извикал на консултации представители на „Българско лято“. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Цък! Утре - при Фигуранта!
13.01.2021 17:57 / Отговор
коментар Да взема и аз да си направя една партия, че гледам кой кихнал, кой си избърсал носа, партия си прави за лесни държавни пари!Ще я кръстя - Джоб!
13.01.2021 18:08 / Отговор
подобнен абсурд е извън пределите на разума. Има 3200 български граждани, които са подкрепили престъпника Черепа да участва в управлението на държавата? И как доволно се хилят. Никакви пари и никаква глупост не могат да ги оправдаят в очите ми. Такъв народ го чака много мрачно бъдеще.
13.01.2021 18:32 / Отговор
Рино АЙДЕ, КАК СТЕ С ПАПКИТЕ НАПРАВО ПРИ РЕЗИЛДЕНТА, ЧЕ ЧЕРЕПА Е СЪРДИТ.
СЕГА ПЪК И НОВИ БЮЛЕТИНИ ЩЕ ТРЯБВАТ, ТЪРКАЩИ СЕ И ПЕЧАЛБА.
13.01.2021 18:43 / Отговор
Надблюдател Даже регистрира и партия, и сега ще си препикават територия около Орлов мост... Мая Общата,. Ристю Дългоносия, Гошо Тъпото ,Отровните бацили"...! А Борисов ще бди над тях, цяла София да види, какви олигофрени се канят да докопат властта!
13.01.2021 20:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати