Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политиците от ИТН могат да загубят собствените си мисли в мълчанието

Политика

Политиците от ИТН могат да загубят собствените си мисли в мълчанието

Политиците от ИТН могат да загубят собствените си мисли в мълчанието - Tribune.bg
Снимка:

„Всеки лабиринт има изход. Въпросът е кога ще излезем и дали изходът ще бъде наречен успех, пореден провал или ще е прелюдие към някой друг вход. Животът е пълен с кръговрати и изненади. Според мен предстои да видим, тъй като имаме един играч, който пази едно енигматично мълчание”. Това коментира пред NOVA професор Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в Нов български университет.

„Господин Трифонов и неговата партия досега витаят в сферата на лаконичните къси изречения. Те обаче създават вакуум, който ние като анализатори и техните колеги политици се опитват да напълнят със съдържание. В един момент се опасявам, че политиците от „Има такъв народ” могат да загубят собствените си мисли от този шум от други мисли, които се внушават”, коментира още професор Стоянов.

„Не бих оценил това тяхно поведение като стратегическо, а по-скоро като нарочно”, заяви политологът Любомир Стефанов.

„Те явно са убедени в правилността на тези свои действия. Като че ли за първи път се предлага подобен род поведение. То остава в рамките на асистемното, любопитното, оригиналното. Това води до интерес към него. Сценарна подредба, която с малки тийзъри и трейлърчета ни води към гледането на филма”, коментира Стефанов. „Още не сме видели г-н Трифонов на терен и тръпнем в очакване да видим неговите конкретни вербални изяви”, коментира още Стефанов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати